Vizitator pitchblack Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 Am o orga de lumini IPRS de 3x200W.Se poate defecta daca pun 500 w pe canal? Link spre comentariu
caty Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 Este posibil sa se arda triacurile . Link spre comentariu
rimache Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 Vezi inauntru ce triace are, ce curent suporta si pe urma P=UxI.... :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator pitchblack Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 Pai triacele sunt TB10N4.Astea parca erau la 10Amperi si 400 volti. Deci ar trebui sa suporte nu?Dar....mai e o chestie ..nu au radiator.Banuiesc ca dak pun un radiator nu se vor arde nu?Si inca ceva...ce intrare de semnal trebuie? ce tensiune minima si amperaj? Link spre comentariu
Vizitator releu Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 Am o orga de lumini IPRS de 3x200W.Se poate defecta daca pun 500 w pe canal?DA. Tu faci misto de noi ??? :smt006 Link spre comentariu
Vizitator pitchblack Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 nu prea le am cu orgile de lumini ...asa ca...mai invat deci nici dak nu o fortez la maxim se pot arde triacii? Link spre comentariu
MiniTehnicus Postat Octombrie 5, 2007 Partajează Postat Octombrie 5, 2007 Triacele suporta 500w dar trebuie montate pe radiatoare corespunzatoare, eventual cu ventilatoare pentru racire fortata.Parerea mea : Becurile de puteri mari 75 --200w au inertie termica si nu urmaresc fidel muzica, este de preferat becuri de pana la 60w montate mai multe in paralel.Daca folosesti becuri sub forma de ciuperca cu oglinda sunt suficiente 3 pe canal, pentru o camera si unul pe canal ajunge.Poti incerca sa folosesti MOC-uri ( triace cu optocuploare integrate) sau sa folosesti panouri cu matrice de LED-uri superluminescente. Link spre comentariu
rimache Postat Octombrie 5, 2007 Partajează Postat Octombrie 5, 2007 Triacele suporta 500w dar trebuie montate pe radiatoare corespunzatoare, eventual cu ventilatoare pentru racire fortata.Cu toata stima, dar daca triacele sunt TB10N4 in nici un caz nu se justifica racire fortata pentru nici 3A.... in regim de orga de lumini...Poti incerca sa folosesti MOC-uri ( triace cu optocuploare integrate)Asta doar ca sa nu ai 220v pe placa, sa nu te curentezi. Nu are nici o legatura cu puterea becurilor.... Link spre comentariu
Vizitator balint20 Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 am niste probleme cu o orga de acet tip ,m ar putea ajuta cineva cu o shema?mersi Link spre comentariu
caty Postat Noiembrie 19, 2007 Partajează Postat Noiembrie 19, 2007 Da detalii despre acele probleme .... poate primesti vreo solutie . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum