Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Vand 5 cutii acumulatori Nikon Coolpix sigilate

DFCprime

Postări Recomandate

Buna ziua!

Vand 5 cutii formata din 2 acumulatori NiMH (min 2300mAh, Made in Japan) la pretul de 25 cutia. Sunt noi in cutie, sigilati.

Daca se cumpara toate, pretul este de 100 de lei.

Un link catre produs : https://www.nikon.md/ro_MD/product/accessories/coolpix/coolpix-power/batteries/en-mh2-b2-rechargeable-ni-mh-battery-set#overview (consider ca nu are rost sa pun poze si cu cutiile si bateriile, nefiind mare diferenta.)

Predare personala in Bucuresti sau trimitere prin posta/curier.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• DFCprime

8

• validae

2

• Marian

1

• doru3160

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Nu ca nu as avea incredere de principiu intr-un nou venit, insa daca tuturor celorlalti le-am impus pozele indiferent de situatie ( multi fiind utilizatori vechi ), iar aici as permite fara poze, ar fi deplasat si incorect fata de ceilalti.

O poza acolo cu toate la gramada tot e deajuns, e o chestie de principiu.

Link spre comentariu

Buna seara!

Am revenit cu poze, chiar daca initial nu mi se parea relevant, am inteles motivul, nu este problema. Sper sa fie sufienct de clara si multumtitoare, pentru detalii astept intrebari.

WhatsApp Image 2020-11-24 at 00.46.07.jpeg

Editat de DFCprime
Link spre comentariu

E posibil să fie marcat chiar pe elemenţi un cod ce conţine anul fabricaţiei.Dacă au 4-5 ani de când stau descărcaţi, sunt inutilizabili...

@zneculaAcumulatori Ni-Mh de 1,5V nu am văzut încă, ăia sunt NiZn şi au 1,6V...

Editat de validae
Link spre comentariu

Pe acumulatori e marcata data "08-06 LR". Din cutie au cam ~0.9V. Eu am incarcat o pereche si am pus-o intr-un tablou cu 10 leduri din Jumbo, stau acolo de o saptamana si becurile sunt inca lumininoase. Nu am niciun dispozitiv de verificat capacitatea din pacate.

Editat de DFCprime
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări