Marius84 Postat Octombrie 23, 2022 Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Și când îl prinzi de margini și se apropie de forma literei C tot cu emotii se lasă. Eu am folosit pana acum ventuze mici ca să îl ridic ușor, iar apoi mâinile cu mănuși din latex, dar tot riscant este. Mă gândeam dacă este greșit să lipesc provizoriu, pe timpul manipulării ceva mai dur pe ecran cu hartie adezivă(doua rigle metalice de exemplu) care să rigidizeze ușor sticla. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 23, 2022 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Pana la 50 nu folosesc ventuze si nici nu primesc la reparat mai mari, am incercat cu ventuze dar 2 sau desprins, noroc ca era distanta mica.. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 23, 2022 Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Mă gândesc să fac un filmuleţ în care să arăt cum se poate ridica un ecran de 1 metru fără să se îndoaie. Ideea e să nu-l ridici exact de la mijloc, ci să-l ridici ,mai întâi ,în picioare,, pe partea îngustă, apoi îl transporţi vertical. Îndoirea e minimă. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 23, 2022 Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Merge perfect cu ventuze Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 23, 2022 Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Acum 1 oră, validae a spus: Mă gândesc să fac un filmuleţ în care să arăt cum se poate ridica un ecran de 1 metru fără să se îndoaie. Ideea e să nu-l ridici exact de la mijloc, ci să-l ridici ,mai întâi ,în picioare,, pe partea îngustă, apoi îl transporţi vertical. Îndoirea e minimă. e cea mai buna metoda pentru displayuri mari,am desfacut pånå in 50" fara ventuze si fara ajutor nu am folosit inca ventuze Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum