Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ventuze ptr. tv

dan-a2

Postări Recomandate

Și când îl prinzi de margini și se apropie de forma literei C tot cu emotii se lasă. Eu am folosit pana acum ventuze mici ca să îl ridic ușor, iar apoi mâinile cu mănuși din latex, dar tot riscant este. Mă gândeam dacă este greșit să lipesc provizoriu, pe timpul manipulării ceva mai dur pe ecran cu hartie adezivă(doua rigle metalice de exemplu) care să rigidizeze ușor sticla.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan-a2

6

• Florinel TV

4

• Costica Tv

4

• Marius84

2

Top autori în acest subiect

Mă gândesc să fac un filmuleţ în care să arăt cum se poate ridica un ecran de 1 metru fără să se îndoaie.

Ideea e să nu-l ridici exact de la mijloc, ci să-l ridici ,mai întâi ,în picioare,, pe partea îngustă, apoi îl transporţi vertical.

Îndoirea e minimă.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, validae a spus:

Mă gândesc să fac un filmuleţ în care să arăt cum se poate ridica un ecran de 1 metru fără să se îndoaie.

Ideea e să nu-l ridici exact de la mijloc, ci să-l ridici ,mai întâi ,în picioare,, pe partea îngustă, apoi îl transporţi vertical.

Îndoirea e minimă.

e cea mai buna metoda pentru displayuri mari,am desfacut pånå in 50" fara ventuze si fara ajutor

nu am folosit inca ventuze

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări