dan-a2 Postat Noiembrie 22, 2020 Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 (editat) Va salut, ce ventuze imi recomandati ptr, manipulare display-uri mai mari de 32/37 inchi ?? Eventual link-uri de magazine pe pm. sa nu se considere reclama.. Editat Noiembrie 22, 2020 de dan-a2 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 22, 2020 Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 Eu am cumparat de la miva de aceste http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/ventuza-pentru-reparatie-smartphone-bst-z068-p-11157 merge sa ridici tv-ul cu totul de 50 inchi cu 2 Buc. tv pe LED Sa nu se considere reclama, multumesc pt. intelegere Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 22, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 Acum 2 minute, Florinel TV a spus: Eu am cumparat de la miva de aceste http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/ventuza-pentru-reparatie-smartphone-bst-z068-p-11157 merge sa ridici tv-ul cu totul de 50 inchi cu 2 Buc. tv pe LED Sa nu se considere reclama, multumesc pt. intelegere Din pacate la cat cer comanda minima ,nu , nici nu mai cumpar de la ei nimic demult .. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 22, 2020 Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 Acum 10 minute, dan-a2 a spus: Din pacate la cat cer comanda minima ,nu , nici nu mai cumpar de la ei nimic demult .. Nici eu nu am mai cumparat de la ei, scrie asa pe Google, Ventuza pentru reparatie Smartphone BST-Z068 si gasesti la megadi...... Link spre comentariu
Costica Tv Postat Noiembrie 22, 2020 Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 8 minutes ago, Florinel TV said: Nici eu nu am mai cumparat de la ei, scrie asa pe Google, Ventuza pentru reparatie Smartphone BST-Z068 si gasesti la megadi...... Sunt linkuri puse de mine in topicul de jos Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 23, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Ok ,multumesc ptr. raspunsuri .. Link spre comentariu
yo9gcc Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Imi dau si eu cu parerea, nu stiu daca sunt bune dar macar le poti vedea in magazin https://www.bricodepot.ro/unelte/manipulare-si-ridicare/dispozitiv-de-ridicare-cu-1-ventuza.html Eu am cumparat pentru a manipula mai usor gresia, bucati de pal. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 23, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Am vazut la Dedem si o sa iau de acolo 2 bucati sa vedem cat de bune sunt.. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 (editat) 2 hours ago, yo9gcc said: Imi dau si eu cu parerea, nu stiu daca sunt bune dar macar le poti vedea in magazin https://www.bricodepot.ro/unelte/manipulare-si-ridicare/dispozitiv-de-ridicare-cu-1-ventuza.html Eu am cumparat pentru a manipula mai usor gresia, bucati de pal. Acele ventuze au diametrul de 119mm, adica exact cat are si ventuzele mele din poza de jos, la acest diametru de 119mm chiar daca ai noroc sa nu se sparga ecranul, datorita suprafetei mari de vidare va ramane o pata neagra, pata neagra inseamna ca cele doua straturi de sticla intre care e lichidul (cristale lichide), au fost "despartite" datorita suprafetei prea mari de vidare...,pentru risc 0 cele mai bune ventuze sunt cele cu diametrul de 55mm...care vrea sa ma inteleaga, bine, care nu, sa faca cum doreste..... Editat Noiembrie 23, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 23, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Multumesc ,o sa iau de la Zutec.. de 55 mm .. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Alea care le am luat de la miva sunt super ok de 55 Link spre comentariu
Costica Tv Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 31 minutes ago, Florinel TV said: Alea care le am luat de la miva sunt super ok de 55 Corect !, alea de 55mm portocalii sunt ok indiferent unde se gaseste...adica mai iftine sau mai scumpe.... Link spre comentariu
Marius84 Postat Octombrie 23, 2022 Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Vă salut! Ceva update-uri mai are cineva? Există vreun sistem care să lege mecanic 4 ventuze între ele cu un cadru, ceva, pentru rigidizare, eventual și reglabil? Am de deschis unul de 50 de inci saptamana viitoare pentru leduri, am mai deschis altul fără nimic special cu altă ocazie, dar mi s-a părut că flambează sticla, mă gândesc să nu plece vreo fisură, dacă are vreo lovitură anterioară, punct, etc. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 23, 2022 Partajează Postat Octombrie 23, 2022 Nu ştiu ce curaj ai să foloseşti ventuze pe ecranele astea aşa sensibile, când le poţi manipula foarte finuţ cu mâinile. E adevărat că se îndoaie, dar mi se pare mai periculos să foloseşti o ventuză care poate despărţi folia de panel, decât să apuci cu grijă un ecran de margini. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum