Leoz Maxwell Jilliumz Postat Noiembrie 22, 2020 Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 Salutare prieteni! Sunt în tratative de achiziționare a unui ICE Felix HC cu unitate floppy, problema e că nu am un preț de referință la care să mă raportez. Mă poate ajuta cineva cu așa ceva? Cam la cât se vinde unul mai nou? Există OLX și pot vedea HC-uri fără floppy pe la 600-800 lei. Varianta cu floppy disk e mai rară și nu găsesc decât ceva referințe din cache-ul Google de acum 10 ani, evident irelevante azi. Scuze dacă nu am nimerit forumul potrivit sau violez ceva reguli de postare, în cazul acesta aș aprecia de la moderator un feedback constructiv înainte de a-mi șterge brutal topic-ul. Mulțumesc. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 22, 2020 Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 Am mutat la Discuţii diverse...iar valoarea reală a unui lucru depinde şi de cât de mult îţi trebuie.Cum aceste unităţi se vând doar ca ,,antichităţi,, şi nu reprezintă o investiţie practică, preţul depinde de valoarea sentimentală pentru cel ce cumpără.Am avut prin anii 80 un HC90, acum mai am doar placa de bază din el şi aia cam descompletată...deci pot spune că din punctul meu de vedere n-aş da pe el mai mult decât pe o jucărie Tetris din aceeaşi vreme... Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 22, 2020 Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 ofera-i si tu mai putin, nu ii da cat cere, si cand se satura sa tina "comoara" o sa o vanda. Omu clar nu vrea sa il vanda la pretu ala. Faptul ca un tampit pune pe OLX ceva nu inseamna ca se si vinde cu atat. Link spre comentariu
Vittorino Postat Noiembrie 22, 2020 Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 Ma bag si eu cu un sfat de om patit... Atunci cand cumparati un PC vechi, trebuie sa tineti cont si de faptul ca periodic va trebui sa interventi in el pentru service. Acum 5 ani am cumparat un Olivetti 286 perfect functional. Dupa 2 ani a trebuit sa-i schimb toti condensatorii cu tantal. Acum a inceput sa piue sursa si se reseteaza singur... Trebuie sa intervin din nou... Deci PC SH merita pretul astronomic? Ma tem ca nu... Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 22, 2020 Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 O unitate floppy costă foarte mult, mai ales, daca ai "găsit" un snop de dischete dela ANAF, DNA, SRI sau alte instituţii strategice... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 22, 2020 Partajează Postat Noiembrie 22, 2020 Acum 32 minute, alcon a spus: daca ai "găsit" un snop de dischete dela ANAF, DNA, SRI sau alte instituţii strategice... e criza de unitati floppy??? se gasesc inclusiv unitati externe, cu USB! sper ca e vorba de ultimele 2 decenii, altfel institutiile pomenite nu cred ca au lucrat pe HC90! Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 25, 2020 Partajează Postat Noiembrie 25, 2020 (editat) Anaf si altii multa vreme au acceptat declaratii pe dischete. Eu am un 386, l a adus tata prin 90, ceva contract, era unealta de munca. Is curios daca inca merge. Ultima oara, in 2006 parca, mergea. Il tin in beci, ambalat. Editat Noiembrie 25, 2020 de Sharky Link spre comentariu
puriu Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Eu am un 386 chiar la picioarele mele, merge brici cu W2000. Il folosesc cand nu vreau sa am de-a face cu reteaua. Link spre comentariu
okean Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 (editat) Am 286, 386, 486, 586 si pentiumPRO prima serie ...aia cu erori, cred ca costa o avere azi, la vremea aia se puteau returna procesoarele, eu am pastrat unul ! Editat Noiembrie 26, 2020 de okean Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 29, 2020 Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 La 26.11.2020 la 14:04, puriu a spus: Eu am un 386 chiar la picioarele mele, merge brici cu W2000. Il folosesc cand nu vreau sa am de-a face cu reteaua. Huh?! W2000 fiind...? Sper ca nu Windows 2000, altminteri faceti mare confuzie, "386"-le ala o fi, de fapt, vreun Pentium 3, exclus ca microprocesorul 80386 sa poata duce un sistem de operare bazat pe NT! https://www.itprotoday.com/compute-engines/windows-2000-hardware-requirements Link spre comentariu
Marele Savant Postat Noiembrie 29, 2020 Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 (editat) La 26.11.2020 la 14:04, puriu a spus: Eu am un 386 chiar la picioarele mele, merge brici cu W2000. Il folosesc cand nu vreau sa am de-a face cu reteaua. Aiurea! Edit: vad ca s-a mai spus, mai pe ocolite, dar esenta ramine! Editat Noiembrie 29, 2020 de Marele Savant Link spre comentariu
petrica pit Postat Noiembrie 30, 2020 Partajează Postat Noiembrie 30, 2020 La 22.11.2020 la 17:24, Leoz Maxwell Jilliumz a spus: Salutare prieteni! Sunt în tratative de achiziționare a unui ICE Felix HC cu unitate floppy, problema e că nu am un preț de referință la care să mă raportez. Mă poate ajuta cineva cu așa ceva? Cam la cât se vinde unul mai nou? ........ Mulțumesc. Skaarj stie. https://www.elforum.info/search/?&q=Skaarj&type=core_members&joinedDate=any&group[4]=1&group[3]=1&group[12]=1&group[6]=1 Link spre comentariu
Postări Recomandate