Vizitator Paul_inu Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 Am si eu trazistori:BD911; BD912; TDA2003;C3039; PHm9944;C3039; MOSPEC F06C10C.SI DAK DIN EI POT SA FAC UN AMP PT SUBWoofer alimentat la 12v(auto).suawoofer 4ohm. Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 Poţi face, însă nu vei scoate mai mult de 30W. Link spre comentariu
Dr.L Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 Poţi face, însă nu vei scoate mai mult de 30W.la 12v,nu scoti mai mult de 15w,1%thd,4ohmi,cu amplificatoare in punteintai vezi ce amplificator pt sub-ul tau poti face cu piesele pe care le ai(desi mai trebuie inca cateva cumparate),indiferent de tensiunea de alimentare,apoi faci un convertor care sa-ti ridice de la 12v la tensiunea necesara amplificatorului si sa reziste la puterea absorbita de acestaexista integrate auto specializate,de putere mai mare(au convertorul integrat in capsula cu amplificatorul) care livreaza de la 12v mai multi w TDA1562 scoate 50w Link spre comentariu
ddeliciu Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 eu iti recomand un TDA TDA1562q, mi-a fost si mie recomandat de cineva si.................e bun sau depinde de exigentele tale tale, e mono(bun ptr subwoofer) si scoate in jur de 70W, acuma vezi si tu daca te multumewsti cu el......................BAFTA si spor la treaba !!!! :smt005 Link spre comentariu
Vizitator releu Postat Octombrie 4, 2007 Partajează Postat Octombrie 4, 2007 Iar despre puterea amplificatoarelor ? Uitati un link din care aveti ce sa invatati, poate ca pe mine nu ma credeti daca va spun (o sa vedeti aici cam cat scoate un amplificator auto alimentat de la acumulatorul masinii ): http://sound.westhost.com/project89 P.S. Iar ma supara chestia asta: "You cannot make another post so soon after your last; please try again in a short while." Vasile sau care mai este admin pe aici, vezi ca este undeva prin panoul admin phpBB o optiune unde in loc de 30 poti sa treci 1 si nu mai avem probleme cu erori de astea. Chiar te rog. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum