doru3160 Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 (editat) Acum 20 minute, BRANCA a spus: Doru.Nu e asa. Normal ca nu e asa. Eu platesc ambalajul odata cu marfa, si il mai platesc odata ca sa primesc banii inapoi, dar ambalajul ala e deja platit, deci ar trebui sa primesc cei 50 bani, fara sa mai achit eu suplimentar acea garantie...ce nu iti e clar? Inainte de 89 aveai ambalajul inclus in pret, si daca il duceai la reciclat, primeai bani pe el. Cat de greu de inteles e? Editat Noiembrie 24, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 Ca garantie pentru ce? Ambalajul era deja inclus in pretul vechi. Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 Garantie ca nu îl aruncati pe unde apucati. Adica îl aruncati în continuare, dar costa. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 Presupui gresit. Oricum si acum il arunc,chiar daca a costat ceva,insa nu am ce face. Problema e ca eu il arunc in containerul corect insa cand vine masina rastoarna containerele la gramada,degeaba am aruncat eu separat carton plastice menajer daca ei le pun la gramada. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 Acum 45 minute, franzm a spus: Garantie ca nu îl aruncati pe unde apucati. Adica îl aruncati în continuare, dar costa. Pe ideea asta poți să-i parlesti de bani pe cei care arunca unde apuca. Dar e mai ușor și mai profitabil sa jumulesti de la toți. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 Doru.Repet.Producatorul cheltuie pt ambalaj,deci trebuie sa-si recupereze banii!Daca eu incasez la returnare costul ambalajului cine-l plateste?Statul? In situatia data eu o vad cam asa.Producatorul isi recupereaza banii cu costul ambalajului.Adaugam o garantie,care nu e identica (!) cu costul ambalajului,de 50 de bani.Aceasta garantie o recuperam la returnare. Altfel ce facem?Am platit intr-adevar ambalajul."Vindem" ambalajul statului pe 50 bani.Recupereaza statul banii cu reciclarea acestuia?Nu!!Si atunci nu se plateste tot din buzunarul nostru,adica din "cosnitza" comuna? Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 4 hours ago, Spitfire said: Astfel de "masuri" nu tin loc de educatie ecologica si estetica, si nici nu vad Mega-ul din coltul strazii transformat in depozit de reciclabile! La recipientele de plastic si cutiile de aluminiu exista masina care le aplatizeaza, reducand mult volumul. Dar chiar si asa, cineva tot trebuie sa goleasca masina. La sticla nu e alta solutie decat pastrarea intacta pana in uzina unde se farama totul. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 1 oră în urmă, BRANCA a spus: Aceasta garantie o recuperam la returnare. Aceasta ''garantie nu va garanta'' ca melteanul care ragaie pe malul apei, va lua pet-urile de bere si le va baga in portbagaj, ca sa recupereze fisa de 50 bani. Dimpotriva, se va simti indreptatit sa-l arunce in apa, ca doar a platit pt el. Adica am curaj sa pun un pariu ca pet-urile aruncate in diverse locuri, nu vor dispare. E exact ca si cu cocoasele de pe drumuri. Le monteaza pt ca vezi draga doamne, niste smintiti merg cu viteza. Si merg, nu contesta nimeni asta. Dar de ce sa fortezi pe toti sa treaca peste cocoase, in loc sa-l parlesti pe ala vinovat? Eu oricum le aruncam in containerul cu plastice.Consider ca e o grija in plus cand merg la magazin sa le predau la un punct de colectare, care parca vad ca va fi aglomerat.Plus ca in loc sa le duc zilnic la containerul specializat, acum trebuie sa le adun si sa ma mai impiedic si de astea pana le vine randul sa le predau. Asta e, daca-i musai, cu placere. Link spre comentariu
maxim_sedilec Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 50 bani/pet gol... chiar nu realizeaza nimeni ce tunuri se pot trage si ce curatenii au sa faca boschetarii, n-o sa mai fie o sticla "pe garla" . Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 Exact ce se intampla prin alte tari. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 24, 2020 Administratori Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 Acum 1 oră, doru3160 a spus: Dar de ce sa fortezi pe toti sa treaca peste cocoase, in loc sa-l parlesti pe ala vinovat? Cine te forteaza sa nu treci pe langa ele ? Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 Se poate trece pe langa...Am vazut faze.Da am vazut si faze unde snitzel mai incolo stateau curcanii si taiau bilete! Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 (editat) Acum 35 minute, Vasile a spus: Cine te forteaza sa nu treci pe langa ele ? Bordurile. Când sunt puse de la un capăt la celalalt al străzii, pe unde mama ciorilor sa le ocolești? Editat Noiembrie 24, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 Vasile nu a pus si continuarea. Complet ar fi asa: Cine te forteaza sa nu treci pe langa ele .... ca pieton. Da sa ne intoarcem la 50 de bani garantia. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 Acum 1 oră, maxim_sedilec a spus: 50 bani/pet gol... chiar nu realizeaza nimeni ce tunuri se pot trage si ce curatenii au sa faca boschetarii, n-o sa mai fie o sticla "pe garla" . Buna Sper. Spor Alex Link spre comentariu
Postări Recomandate