andreiy Postat Noiembrie 21, 2020 Partajează Postat Noiembrie 21, 2020 Buna, am un sony bavaria KDL-40r480b care are niste dungi verticale si imagine dubla. Asi vrea sa stiu cum pot sa verific daca e display-ul sau placa de baza defecta,am verificat benzile,mainbordul nu pare a avea ceva EVIDENT defect,am mai gasit un post ar putea fii vorba de acele benzi care vin lipite pe display? poza cu tv-ul: https://ibb.co/zh1g88x Multumesc :D Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 21, 2020 Partajează Postat Noiembrie 21, 2020 Eu zic ca e displayul dar mai așteaptă păreri. Link spre comentariu
Costica Tv Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 E defect 100% de panel, daca n-ai avut interes prea mare ca sa postezi modelul display-ului, atunci stai si asteapta...... Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 citez ,,Buna, am un sony bavaria KDL-40r480b care are niste dungi verticale si imagine dubla,, eu unul credeam ca numai tiganii de la adjud o tin cu ,,SONY BAVARIA,, dar asta e ,stiu ca ma aborda cate un client cu vre-un tv crt,cu nu stiu ce defect,si cand il intrebam cum se numeste tv-ul ,habar nu avea,cu toate ca se uita de zece ani zi de zi la el Link spre comentariu
Costica Tv Postat Noiembrie 24, 2020 Partajează Postat Noiembrie 24, 2020 (editat) Nu vreau sa fac reclama, dar vreau sa spun ca majoritatea ecranelor (diagonale mari), adica tv-uri foarte scumpe (curbate) le pot rezolva, spun asta ca in ultimile luni de experimente am descoperit remediu si la aceste gunoaie de ecrane samsung....cine se ocupa cu asa ceva si e pe meserie, o sa-i spun detalii mai multe.......................... Editat Noiembrie 24, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum