Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar T-con V315B1-C01 + Placa BN41-01444

Costica Tv

Postări Recomandate

Cumpar T-con V315B1-C01 pentru display V315B1-L01, t-conul poate fi si cu AS-ul defect.

Placa lvds V315B1-C01 Bucuresti Sectorul 2 • OLX.ro

Cumpar placa BN41-01444 pentru Samsung UE46C6735

MAIN AV VA_DVB_LE BN41-01444B - Main Board - KSP ELECTRONICS

Ce este la vanzare pe OLX si alte site-uri am verificat, asa ca nu are rost sa mai postati aici, doar daca faceti reducere sau negociere.

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Costica Tv

6

• Toni Marginean

2

• qretzu16

1

• iuliantv

1

• 2 săptămâni mai târziu...
On 11/20/2020 at 12:22 PM, Toni Marginean said:

Te rog sa-mi trimiti in privat numarul tau de telefon (sa discutam despre t-con-ul pe care-l am).

Va multumesc din suflet !, asa om ajutator, nu am intalnit in viata mea pana acum la 50 de ani pe care ii am...mai rar se gaseste asemenea oameni cu caracter........

Cu t-conul am rezolvat cu ajutorul colegului......una peste alta colegul Toni Marginean e un om de  mare valoare

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Toni Marginean
Acum 1 oră, Costica Tv a spus:

Va multumesc din suflet !, asa om ajutator, nu am intalnit in viata mea pana acum la 50 de ani pe care ii am...mai rar se gaseste asemenea oameni cu caracter........

Cu t-conul am rezolvat cu ajutorul colegului......una peste alta colegul Toni Marginean e un om de  mare valoare

Multumesc de apreciere!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Caut in continuare placa  BN41-01444 la un pret rezonabil, era aici pe forum un coleg "electronicecomponente" care facea reball la placile astea, dar vad ca nu a mai intrat...probabil ca in perioada asta are mai mult de lucru...................

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Se poate inchide topicul, am rezolvat problema, adica am dat clientului tv-ul asa cum a fost si nici ca mai primesc vreodata tv-uri cu placa asta spurcata BN41-01444

Link spre comentariu

fara suparare domnule Costica dar anuntul mai trebuia reactualizat,eu acum cca maxim 30 zile am facut un 46c600 drept donator,dar tv-ul fiind functional am pus mainul si sursa la pachet

sant multi ce pun anunturi in cumparari ,si chiar daca le dai un mesaj nici nu raspund,macar sa-ti spuna a rezolvat,sau cauta la un pret mai accesibil,eu unul mai uit cam zilnic la rubrica cumpar ,dar la vremea aceea nu aveam disponibila placa,

deci ce vreau sa spun,mai faceti un up macar 1 data pe saptamana si poate ne mai sar in ,,ochi,, si noua

succes

https://www.publi24.ro/anunturi/electronice/televizoare/led-tv/anunt/samsung-46c6000-46c6200-pd46af1e-zsm-bn41-01444-ltf460hj03/80gg0g335568789he0i4f8i9f89f1010.html?myarticle=true#&gid=1&pid=1

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări