ovi.veres Postat Decembrie 2, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2020 (editat) Asta a fost prima idee, dar parca nu se potriveste, mai ia si din volum. Ca dimensiuni exteriore nu e de speriat, 70x50x27. Dac o pui pe podea e destul de micuta. O iei in brate lejer, dar pt ergonomie se simte necesitatea unui maner. Sper ca la final sa sune macar la asteptarile avute la inceput. Apropo, burete de 2cm ar merge? sau necesita mai gros? Editat Decembrie 2, 2020 de ovi.veres Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 2, 2020 Partajează Postat Decembrie 2, 2020 O boxa reflex nu are nevoie in principiu de burete (sau alt fonoabsorbant) in interior, deci probabil ca este suficient. Ai sa vezi (auzi) la testele cu sunet. Rolul buretelui este sa atenueze din rezonante. Link spre comentariu
Haralambie Postat Decembrie 2, 2020 Partajează Postat Decembrie 2, 2020 Manere exterioare, ca la valize. Din piele, din ce vrei tu. Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Decembrie 2, 2020 Partajează Postat Decembrie 2, 2020 Acum 3 ore, sesebe a spus: O boxa reflex nu are nevoie in principiu de burete (sau alt fonoabsorbant) in interior, deci probabil ca este suficient. Ai sa vezi (auzi) la testele cu sunet. Rolul buretelui este sa atenueze din rezonante. Vrei sa zici subwoofer, desi are si ala nevoie. Link spre comentariu
ovi.veres Postat Decembrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Putin update. https://photos.app.goo.gl/RvRuLjUy4HseGQbd6 https://photos.app.goo.gl/RsLAYksjurey6N9E7 https://photos.app.goo.gl/wDJayi6Sy5i1Wqn67 https://photos.app.goo.gl/RmVpupZm8zUm9CFK8 https://photos.app.goo.gl/YR7n57G2sNzZbkZq5 Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 9, 2020 Partajează Postat Decembrie 9, 2020 N-ai pus nici o poza cu interiorul. Se pare ca nu ai nici o ranforsare in interior, doar lipit la colturi cu aracet. O sa falfaie plaiudul ala la concurenta cu membranele uferelor. Link spre comentariu
ovi.veres Postat Decembrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2020 Exista ramforsare intre fata si spate, se vede in poze. Intre difuzoare, destul de lata. Link spre comentariu
daniel_2004 Postat Decembrie 10, 2020 Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Eu rămân la ideea că e păcat de difuzoarele alea... Aș fi mers pe ceva dedica PA cu SPL cât mai mare. Acele PA800K sunt bune pentru domeniul hi-fi. Link spre comentariu
ovi.veres Postat Decembrie 10, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2020 (editat) M-am gandit si eu, dar trebuia sa iau alte difuzoare, alti bani, doar la schimb daca gaseam ceva. La spl mai mare imi trebuia al tweeter, nu mai potrivea pe fata incintei, volum mai mare, boxa mai mare. Daca schimbam mergeam pe 1x12 clar, dar ieseam cu 20-30l mai mult per total . Am vrut cat mai mica boxa, targetata pt o anumita aplicatie si sa folosesc piesele pe care le am. Stiu ca nu e corect acustic, dar undeva tot trebuia sa fac un compromis. Editat Decembrie 10, 2020 de ovi.veres Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 10, 2020 Partajează Postat Decembrie 10, 2020 În final e mai important sa sune bine și sa fii mulțumit. Exact ce difuzoare folosești este mai puțin important. E important doar pt haudiofili la care dacă nu au costat citeva sute de euro cablurile atunci înseamnă ca-s proaste și suna prost. Link spre comentariu
ovi.veres Postat Decembrie 10, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Cred ca mai am si eu ulei de sarpe aruncat pe undeva Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Decembrie 10, 2020 Partajează Postat Decembrie 10, 2020 Acum 4 ore, ovi.veres a spus: Cred ca mai am si eu ulei de sarpe aruncat pe undeva Inearca si cu ulei poate nu va mai vibra panoul fata. Pacat de difuzoare. Link spre comentariu
ovi.veres Postat Decembrie 11, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2020 De unde tragi concluzia ca va vibra panoul fata? Pacat de difuzoare, dar in lipsa de altceva... si nu le ridicati atat in slavi ca nu is asa formidabile, pe cum sunt de laudate. Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 11, 2020 Partajează Postat Decembrie 11, 2020 Nu stiu cu cat le-ai luat, dar in vremea in care am facut proiectul nu gaseai ceva la fel de bun la banii aia. Mai ales sa si scoti spl din ele. Acu ca o cutie cu difuzoare nu suna ca o boxa bine facuta, aia e alta poveste. IAr asta n-are treaba cu rigidizari si alte prostii. Link spre comentariu
ovi.veres Postat Decembrie 11, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2020 Ah fost la pret de piata, nici nu mai stiu, ca sunt 10 ani de atunci. Din tot arsenalul doar pe astea le am pastrat in ideea unor boxe hifi pt casa, dar a trecut timpul si varsta si acum o boxa practica pt intalniri ma multumeste pe deplin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum