Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta cu pa-800k si DT300

ovi.veres

Postări Recomandate

Asta a fost prima idee, dar parca nu se potriveste, mai ia si din volum. Ca dimensiuni exteriore nu e de speriat, 70x50x27. Dac o pui pe podea e destul de micuta. O iei in brate lejer, dar pt ergonomie se simte necesitatea unui maner. Sper ca la final sa sune macar la asteptarile avute la inceput.

Apropo, burete de 2cm ar merge? sau necesita mai gros?

Editat de ovi.veres
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ovi.veres

22

• Sharky

6

• Shambala

6

• sesebe

5

Top autori în acest subiect

O boxa reflex nu are nevoie in principiu de burete (sau alt fonoabsorbant) in interior, deci probabil ca este suficient. Ai sa vezi (auzi) la testele cu sunet. Rolul buretelui este sa atenueze din rezonante.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, sesebe a spus:

O boxa reflex nu are nevoie in principiu de burete (sau alt fonoabsorbant) in interior, deci probabil ca este suficient. Ai sa vezi (auzi) la testele cu sunet. Rolul buretelui este sa atenueze din rezonante.

Vrei sa zici subwoofer, desi are si ala nevoie.

Link spre comentariu

N-ai pus nici o poza cu interiorul. Se pare ca nu ai nici o ranforsare in interior, doar lipit la colturi cu aracet.

O sa falfaie plaiudul ala la concurenta cu membranele uferelor.

Link spre comentariu

M-am gandit si eu, dar trebuia sa iau alte difuzoare, alti bani, doar la schimb daca gaseam ceva. La spl mai mare imi trebuia al tweeter, nu mai potrivea pe fata incintei, volum mai mare, boxa mai mare. Daca schimbam mergeam pe 1x12 clar, dar ieseam cu 20-30l mai mult per total . Am vrut cat mai mica boxa, targetata pt o anumita aplicatie si sa folosesc piesele pe care le am. Stiu ca nu e corect acustic, dar undeva tot trebuia sa fac un compromis.

Editat de ovi.veres
Link spre comentariu

În final e mai important sa sune bine și sa fii mulțumit. Exact ce difuzoare folosești este mai puțin important. E important doar pt haudiofili la care dacă nu au costat citeva sute de euro cablurile atunci înseamnă ca-s proaste și suna prost. 

Link spre comentariu

De unde tragi concluzia ca va vibra panoul fata? Pacat de difuzoare, dar in lipsa de altceva... si nu le ridicati atat in slavi ca nu is asa formidabile, pe cum sunt de laudate.

Link spre comentariu

Nu stiu cu cat le-ai luat, dar in vremea in care am facut proiectul nu gaseai ceva la fel de bun la banii aia.

Mai ales sa si scoti spl din ele.

Acu ca o cutie cu difuzoare nu suna ca o boxa bine facuta, aia e alta poveste.

IAr asta n-are treaba cu rigidizari si alte prostii.

Link spre comentariu

Ah fost la pret de piata, nici nu mai stiu, ca sunt 10 ani de atunci. Din tot arsenalul doar pe astea le am pastrat in ideea unor boxe hifi pt casa, dar a trecut timpul si varsta si acum o boxa practica pt intalniri ma multumeste pe deplin.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări