Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiectare sistem P.A. full horn loaded

Mircea Bartic

Vi se pare interesant subiectul?  

41 membri au votat

1. 1. Vi se pare interesant subiectul?

• DA
      61
    • NU
      10

Postări Recomandate

Mai nea' dj dna ! Tu nu ai inteles ca eu nu vreau sa te conving de nimic ?Tu incerci sa convingi pe toata lumea ca paudio sunt cele mai tari si mai frumoase pentru ca le vinzi tu ! Adica faci reclama ! Foarte frumos ! NU e nimic rau in asta !Dar am voie sa am si eu o parere ? Daca da ! Atunci nu coincide cu a ta ! Daca nu ! Atunci asteapta sa fiu de acord cu tine !Si n-ai gicit ! Nu mi-am cumparat boxe RCF ! Doar ca lucrez de foarte multa vreme cu EAW si RCF ! Si cam stiu ce pot ! Cind ma vor convinge si difurile paudio ca sunt cel putin la fel de bune,o voi recunoaste fara probleme ! Ca nu ma plateste nimeni de la EAW sau RCF sa le fac reclama ! Ti-am mai spus ca nu vind nici difuri nici boxe ! Eu doar le utilizez aproape zilnic !Asta e tot maestre ! Simplu !Don Mario

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 82
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

20

• sifor

13

• Sharky

6

• DorinD

6

Top autori în acest subiect

Aoleu, ce scandal am starnit! :lol: :twisted: :!:Domnule sifor, din discutiile de mai sus, reiese ca nu ati folosit niciodata difuzoare P-audio, deci, cum puteti sa va spuneti parerea in privinta unei marci cu care nu ati intrat in contact?, ba mai mult sa afirmati ca ar fi proasta :roll:

Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA

OK , cred ca poate nu am exprimat eu bine ceea ce am vrut sa spun .Consider difuzoarele RCF ca unele din cele mai bune difuzoare din lume si eu zic sa le includem in acesta simulare .Problema este ca nu stim care sunt inca acestea . Abia acum se face noua generatie si nu stim inca ce preturi o sa aiba .

Link spre comentariu

sa spunem ca as face o simulare cu difuzoare RCF, asa ca sa impac pe toata lumea, problema ar fi daca as merge pe aceasta marca, ar fi de unde le cumpar?.Dupa informatiile mele, tot ce pot cumpara din Ro sunt: P-audio, Selenium, B&C, Eminence si Beyma.

Link spre comentariu
Vizitator BAZ

Eu am zis. Dar nu am vrut sa vi se para o chestie absoluta. Bine-nteles ca inteleg ca pt un amator pretul conteaza foate mult si probabil ca la 2K euro sa faci un astfel de sistem este super convenabil. Sunt curios si nerabdator sa aflu cum o sa sune. Poate o sa am ocazia sa-l aud si eu. :).

Link spre comentariu

In "contact" as prefera sa intru cu o domnisoara ! Cu paudio as putea sa trag o ascultare ! Ceea ce am si facut ! Suna foarte bine ! Dar mai au ceva drum pina sa ma comvinga ca sunt mai bune ca RCF ! Este foarte posibil ca intr-o buna zii sa se intimple lucrul asta ! Cum spuneam,cu RCF am experienta de aproape 10 ani,in timp ce paudio a aparut pe plaiurile mioritice de cam un an ! Deci, sa mai vedem !Don Mario

Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA

Nu cred ca se pune problema sa fie mai bune sau nu . Este o chestiune doar de disponibilitate pe piata romaneasca si de incadrare in pret .Sifor ,Cred ca trebuie sa recunosti ca ceea ce vrea Nexus este o provocare pentru orice pasionat de sunet . Daca ai un buget mare nu este o problema sa poti alege . Mai nasol este atunci cind ai un buget limitat si vrei sa faci ceva performant cu bani putini .Este o incercare interesanta pentru orice pasionat in ale proiectarii , chiar si ca exercitiu de simulare sau design . Difuzoarele mentionate de tine ( nu le mai pomenesc , ca sa nu spui ca le fac reclama :wink: ) sunt pe piata romaneasca din 2001 si au fost vindute in cantitati mari .

Link spre comentariu

Sigur ca este o provocare cel putin interesanta ! De aia zic sa aruncam un ochi si pe la ce au facut altii inaintea noastra : http://www.speakeplans.com

Poate de acolo sa inspirat si domnul Nexus !

Vad ca baietii folosesc Precision Devices,RCF si Eminence Omega Pro.

Cel putin o boxa de acolo seamana izbitor de mult cu o boxa EAW !

Poate au mai facut si altii ce am facut eu cu KF 850 ("reproducere") ! ?

E foarte bine ca sau vindut multe difuri paudio si poti sa faci reclama linistit din punctul meu de vedere ! Ti-am spus ca eu nu am interese comerciale ! deci nu ma calci pe "concurenta" ! Ce nu inteleg eu, este faptul ca ele nu prea apar in constructiile de boxe de pe la noi,mai mult decit alte marci de difuri ! Chestia cu pretul si calitatea este si va fi o eterna discutie ! Sigur ca ar fi super sa fie si de calitate si ieftine niste difuri sau boxe sau orice alte lucruri dar din pacate "asa ceva nu se poate"

"Compromis" este cuvintul cheie ! Mai este si fiabilitatea,care din pacate numai timpul o poate decicde !

Uite, eu folosesc multe amplifuri AS 6001 (RCF) care merg foarte bine de ani de zile ! Numai daca "vrei tu sa le strici" se strica ! Altfel nici o sansa !

Asta consider eu fiabilitate !

Deci sa vedem ce iese din proiectul lui Nexus.

Don Mario

Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA

Sifor ,PAudio sunt cele mai folosite difuzoare pro din acest moment in Romania pentru fabricarea de incinte acustice . Doar o informatie .Cel mai mare utilizator de PAudio , fabrica 4000 de incinte in fiecare luna pe plaiurile mioritice .

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări