Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiectare sistem P.A. full horn loaded

Mircea Bartic

Vi se pare interesant subiectul?  

41 membri au votat

1. 1. Vi se pare interesant subiectul?

• DA
      61
    • NU
      10

Postări Recomandate

Cat sa speriu lumea din bloc ajunge....Cand am facut niste boxe pt un prieten, pe care acum m-a pus sa i le vand, cu difuri de la kon ydl300 si dyf1270 am reusit sa aduc doi vecini nervosi ca li se misca paharele din bar :twisted: si ampliful era unul de 50W...ma gandesc ce ar face niste goarne cu 200 in ele :twisted:Am dat o tzapa fratelui meu...dormea si am bagat fulgerele, a crezut ca ploua :lol:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 82
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

20

• sifor

13

• Sharky

6

• DorinD

6

Top autori în acest subiect

Vizitator BAZ

Nu stiu de ce laudati atata PAudio. Am ascultat boxe LEM cred ca din seria Poseidon sau asa ceva si nu suna nici cum . Inafada ca o boxa cantareste 160Kg bassu si 80Kg top-ul nu e nimic de capul ei. Am si desfacut sa vad ce amlif are . Finalii sunt HEX-FET nici decum MOS-FET cu canal lateral. Sunt niste boxe de nota 5 cu indulgenta . Nu stiam insa ca MACKIE are vreo legatura cu PAUDIO. Cred insa ca acu s-a prostit si firma asta ca pana acu faceau niste chestii misto(Ma refer la seria ART500A care sunt niste boxe super)

Link spre comentariu
Vizitator BAZ

Parerea mea este ca unde intra in calcul pretul apare un compromis. Din timp ce s-a facut un compromis intr-un echipament ce se vrea a fi profesional asta numa profi nu e! Sunt de acord ca poate PAudio este OK (l-am notat cu 5, deci nota de trecere) dar nu mi se pare o solutie pt P.A.Nu stiu, dar eu sunt dezamagit de majoritatea produselor mentionate exceptand MACKIE si YAMAHA, in top situindu-se Behringer si LEM de care nici nu vreau sa aud!

Link spre comentariu

ART 200,300,500 = Boxe exceptionale ! Se aud minunat ! Folosesc de ani de zile ART 300 si suna al draqlui de bine !Don Mario P.S. Cine crede ca fabrica RCF nu mai face difuzoare se inseala ! Am vorbit cu ei si fabrica tot ce se foloseste curent la boxele aflate in productie ! Sigur ca nu se mai numesc RCF dar asta e alta poveste !In concluzie : "iarba rea nu piere" !

Link spre comentariu

Eu spun,dupa urechile mele,ca difurile RCF suna bine,chiar bine de tot ! Oricum mai bine decit PAudio ! Dar treaba cu urechile este subiectiva !Eu cred ca faptul ca firme mari de boxe cum ar fi EAW,care se cam pricep la PA-uri,folosesc RCF,spune ceva !Don Mario

Link spre comentariu
Vizitator BAZ

DA, FOARTE SUBIECTIV! Dar cand vezi un munte de boxe Lem care suna cat 4 Mackie deja nu mai e chestie de subiectivitate!!!!!!!!!!Ori cum, cred ca am deviat de la subiec, laudand sau hulind anumite firme. Este laudabila incercarea de-a face un sitem P.A. la un pret asa de mic. Astept cu nerabdare rezultatele si sper din toata inima sa fie peste asteparile mele!!! Sustin si acu ca PAudio nu e o solutie. De ce nu incercati ElectroVoice? Fac difuzoare de 75 de ani. De exemplu au un dif de bass EVX 180A sau asa ceva care este beton! Costa cam 400Euro bucata din cate stiu eu. Cautati pe net dupa "Dynacord Alpha Concept". Credeti-ma am auzit cum suna boxele astea. Nu se compara cu PAudio. In 2000 de Euro se poate construi un sistem cu dif EV.\P.S.: Am cautat si eu pe net si am gasit tot felu de scheme de boxe pt P.A. In unul din mesajele viitoare o sa incerc sa dau cateve link-uri.

Link spre comentariu

Eu vreau sa-ti zic asa : acum 2 ani un priten de al meu a copiat cu mare acuratete o boxa EAW KF 850 ! Si asta pentru ca : 1 - suna foarte bine 2 - a cumparat difuri RCF la un pret foarte bun direct de la sursa.Am lucrat si eu cu el si rezultatul a fost absolut splendid ! Sunau exact ca cele originale pe care le-am desfacut ca sa vedem cum sta treaba pri-nauntru ! Parerea mea este ca sunt niste PA-uri bune de luat ca exemplu pentru cine vrea sa faca asa ceva.Pretul de cost la care au iesit 2 bucati a fost cam 25% din pretul la care le puteam cumpara de la EAW.Don Mario

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări