Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LCD Grundig ( Beko ) model Vision 3 32-3921

ROBEERT

Postări Recomandate

Model:                   Vision 3 32-3921

Sasiu/mainboard:  Arcelik YRQ190R-8
Sursa:                     3BS0182815GP

Memorii:                25Q40 si 464M40 ( 24C64 )

Panel:                     LC320WXN (SC) (B1)

T-con:                  6870C-0313B

Telecomanda:        TP170C

Buna ziua tuturor. Acest TV a avut ca telecomanda originala TP170C. Stie careva daca aceasta este echivalenta cu TP160C?

Multumesc.

Mainboard Arcelik YRQ190R-8.jpg

Panelul LC320WXN (SC) (B1).jpg

Sursa 3BS0182815GP.jpg

T-conul 6870C-0313B.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

4

• iuliantv

2

• Tavi

1

• ceorneialexdru

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

dupa cate imi aduc aminte da sant echivalente,chiar si tp150c

stiu ca unele grundig au in menu service menu 5800,sau menu 9301,au setare de model telecomanda,si chiar daca schimbam ceva ,170c,160c,functiile erau aceleasi

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 28 minute, iuliantv a spus:

menu 5800

Nu! Meniu 8500. Daca este grundig, este Menu 8500, daca este Beko este Menu 9301. Aici este smecheria de au intrarea in service menu diferit. O sa probez TP160-ul si revin cu raspunsul.

Multani.

Editat de ROBEERT
Link spre comentariu
Acum 2 ore, ROBEERT a spus:

Nu! Meniu 8500. Daca este grundig, este Menu 8500, daca este Beko este Menu 9301. Aici este smecheria de au intrarea in service menu diferit. O sa probez TP160-ul si revin cu raspunsul.

Multani.

ha ha ha 

cand ai sa gasesti si grundig cu menu service de beko atunci sa iti aduci aminte ca poate aveam dreptate

dar asa e cand te mananca in ,,nas,, sa dai cat mai multe detalii,stiu ca era vorba si de beko ca am mancat multe,sa te miri cand ai sa gasesti grundig cu chassis de beko,cu soft de grundig dar merge doar cu telecomanda de beko

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

In meniul service la unele sasiuri poti seta ca Grundig sa devina Beko

Asta nu inseamna ca exista Grundig cu meniu de Beko si telecomanda de Beko , ci doar ca cineva a facut aceasta setare si l-a modificat

Editat de Tavi
Link spre comentariu
Acum 15 ore, Tavi a spus:

In meniul service la unele sasiuri poti seta ca Grundig sa devina Beko

Asta nu inseamna ca exista Grundig cu meniu de Beko si telecomanda de Beko , ci doar ca cineva a facut aceasta setare si l-a modificat

Acum 1 oră, ceorneialexdru a spus:

Da, TP 170C, TP 160C, TP 150C, si TP-urile 623, 711, 720, 725, 750 ... au IR 351. deci sunt echvalente.

OK. Mii de multumiri pentru raspunsuri. Am luat telecomanda TP160 si astept clientul. Revin cu raspunsul final.

Link spre comentariu
La 18.11.2020 la 19:05, iuliantv a spus:

ha ha ha 

cand ai sa gasesti si grundig cu menu service de beko atunci sa iti aduci aminte ca poate aveam dreptate

dar asa e cand te mananca in ,,nas,, sa dai cat mai multe detalii,stiu ca era vorba si de beko ca am mancat multe,sa te miri cand ai sa gasesti grundig cu chassis de beko,cu soft de grundig dar merge doar cu telecomanda de beko

La 19.11.2020 la 9:35, ceorneialexdru a spus:

Da, TP 170C, TP 160C, TP 150C, si TP-urile 623, 711, 720, 725, 750 ... au IR 351. deci sunt echvalente.

Da, revin cu raspunsul final si anume: s-a potrivit telecomanda TP160.

Mii de multumiri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări