c_anicai Postat Mai 26, 2021 Autor Partajează Postat Mai 26, 2021 Buun, deci daca o fi o sa iau unul ieftin model vechi auzisem ca a fost candva un model simplu cu 2 tuburi electronice, cred ca e suficient pentru vazut spike-uri Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 Anicai.Ce se recomanda anterior costa pe vremea lui Ceauşescu câteva apartamente...Azi poate costă câteva zeci de mii de euro! Osciloscoape de nivelul ăsta se folosesc numai la producătorii de semiconductori,la producătorii de echipamente,utilaje,ş.a şi în cercetare.Nici măcar servisurile pentru reparat invertoare nu-şi permit aşa ceva! Ai primit o ofertă care e foarte bună la nivelul la care lucrezi!Cu două tuburi electronice nu ştiu dacă se poate vedea ceva mai mult de 500 kHz... Link spre comentariu
c_anicai Postat Mai 26, 2021 Autor Partajează Postat Mai 26, 2021 nu ma grabesc fiindca nu e o necesitate deoarece nu produc nici un leu din asa ceva Link spre comentariu
BRANCA Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 Probabil tableta asta e cea mai ieftină opţiune acceptabilă...Expediază şi din Cehia.Altfel la tme,cum zice Sesebe. https://m.de.aliexpress.com/item/4000974665606.html Link spre comentariu
c_anicai Postat Mai 27, 2021 Autor Partajează Postat Mai 27, 2021 mersi de info, am retinut modelul pt cand imi voi permite. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum