danielpopa1967 Postat Noiembrie 17, 2020 Partajează Postat Noiembrie 17, 2020 Salutare tuturor! Nu sunt depanator. Am intrat aici numai pentru indrumare. Am un TV Toshiba model 32RL938 cu ecran LTA320HN03. Dintr-o data in timpul functionarii a inceput sa afiseze dungulite orizontale subtiri pe tot ecranul cu doua zone stanga si dreapta pe mijlocul fiecarei parti de luminozitate diferita. Apoi la orice scris mai mare de pe ecran apar umbrele literelor pana in partea de jos a ecranului si pare sa pastreze mult timp umbra ultimei timagini afisate. Daca ma poate ajuta cineva cu vreun sfat, sau ma poate directiona catre un mester dibaci, dau o bere cand se termina pandemia. Va multumesc pentru intelegere. Numai bine! Link spre comentariu
Costica Tv Postat Noiembrie 19, 2020 Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 Ieri am avut si eu la reparat un Toshiba cu display ca al tau si acelasi defect, rezultatul e ca acest display LTA320HN03 nu se poate repara ! Link spre comentariu
danielpopa1967 Postat Noiembrie 20, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2020 Multumesc pentru raspuns. Deci, ar trebui alt panel LCD. Problema e ca nu prea se gasescsi. Numai bine! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum