Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ministrung made in China

yo9hrb

Postări Recomandate

• Răspunsuri 432
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hrb

118

• Ion_Bumbu

53

• draku

49

• area51

43

Top autori în acest subiect

Imagini postate

asteapta sa vina calul, nu te grabi sa iei potcoave inainte...

vezi exact ce iti trebuie atunci....

ca asa... ar fi multe de cumparat....

parerea mea e ca un set cat mai complet de scule face cat utilajul, daca nu chiar mai mult...

Link spre comentariu
Acum 11 minute, yo9hrb a spus:

Nu au pe stoc. Am facut comanda si la ei, m-au sunat azi si au zis ca aduc prin februarie-martie. Rugineste strungul pana atunci.

daca vrei, gasesti...

bani sa ai...

https://shop.rocast.ro/UNELTE-si-SCULE/Prelucrari-prin-aschiere/CUTITE-DE-STRUNG/CUTITE-DE-STRUNG-HSS-EW-CO-10-W1.3207-DIN-4964.html

https://www.sculesiechipamente.ro/scule-aschietoare/cutite-strung/?product_list_order=price_asc

Editat de draku
Link spre comentariu

Ai dreptate, dar iti dai seama ce inseamna sa vina calul si sa nu am nici macar o potcoava? Fac raie. Strunjesc cu cuiul. Si 75 de lei cu transport nu-i un capat de tara.

Link spre comentariu

Si-asta-i drept...

Dar nu te baza prea mult pe cutitele de 6mm

Sunt mici mici, abia cand le ai in mana iti dai seama

O sa te chinui sa le prinzi in portcutit, si pe vertical si pe orizontal, pentru ca este facut pentru 10x10mm (sau 12x12mm, depinde de strung)

Link spre comentariu
Acum 39 minute, RealAlex a spus:

Nu vrei sa iti iei si un port cutit cu schimbare rapida? Am vazut ca majoritatea si-au dotat strungurile cu acest accesoriu.

Pentru cine lucreaza mult cred ca este util. Pentru mine.... sa-mi aduc aminte cum se strunjeste si cum se ascute un cutit si vorbim dupa aia. Nu e nici ieftin, mi-am cam terminat resursele nestiute de nevasta pe anul asta.

Link spre comentariu
Acum 21 ore, yo9hrb a spus:

Shopexpert. Am trimis link pe PM.

Nici astia nu au pe stoc, dar cica vor avea in 10 zile.

@Ion_Bumbu, cum ascut un burghiu ca sa strunjesc cu el? :)

Editat de yo9hrb
Link spre comentariu

Pai renunti la partea spiralata si folosesti bucata dinspre coada insa cu grija, doar citiva mm sint utili acolo.

Asta este cea mai simpla metoda.

Ai in fapt o bara scurta rotunda  de HSS si o polizezi pina la jumatate, deci sa ai o fata plata cu latimea diametru.

De aici in colo se fac unghiurile ca in documentatie.

Faceti un suport dintr`un profil patrat in care dati o gaura, cum il puneti, este pur si simplu la inspiratie.

Munca aiurea insa asta este, trebuie sa mearga cumva.

Link spre comentariu

Este vândută prin Romania exact că și piatra de ascuțit cuțite,sunt diferite granulații și duritati,eu folosesc pentru ascuțit discurile care crestează aluatul pâinii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări