yo9hrb Postat Decembrie 29, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2020 Exista vreun magazin de unde se pot cumpara neferoase (Alama, aluminiu, bronz) la cantitati mai mici? Maxim 1m. Link spre comentariu
area51 Postat Decembrie 29, 2020 Partajează Postat Decembrie 29, 2020 http://www.metal-nef.ro/ Eu nu am cumparat niciodata de la ei. O discutie telefonica poate lamuri ce cantitati minime sunt dispusi sa vanda. Link spre comentariu
marcos Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 https://www.sculesiechipamente.ro/ Alama, chiar si la dimensiuni sub un metru. Link spre comentariu
ndc74 Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Acum 13 ore, yo9hrb a spus: Exista vreun magazin de unde se pot cumpara neferoase (Alama, aluminiu, bronz) la cantitati mai mici? Maxim 1m. Pe la centre de fier vechi mai gasesti bucatele de diverse materiale ramase de pe la firme la preturi accesibile, doar ca trebuie sa colinzi astfel de centre si sa ai norocul sa fie la dimensiunile dorite. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 30, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2020 La 24.12.2020 la 19:38, yo9hrb a spus: Azi am facut si eu primul meu filet (din viata mea) pe strung. M20x2. Primul chin a fost cu rotile de schimb, care intra putin fortat pe ax si mi-a fost frica sa nu le rup. Nu s-au rupt, par destul de rezistente. Al doilea stress a fost cu opritul cutitului sa nu intru cu el in universal. A trebuit sa folosesc o turatie foarte mica, acolo unde nu prea e cuplu. S-a blocat de cateva ori, dar, a iesit pana la urma. A reusit sa se potriveasca unde ii era locul. Link spre comentariu
vasilemet Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 In Bucuresti, capat tramvai 11, era Neferal, oare mai exista ? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 30, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Se pare ca nu. Spatiul e (sau era) de vanzare. 470.000 Euro. Link spre comentariu
vasilemet Postat Ianuarie 5, 2021 Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 Astazi am primit cele doua curele de antrenare Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 5, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 Probleme cu cea veche, sau asa sa fie? Link spre comentariu
vasilemet Postat Ianuarie 5, 2021 Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 NU sunt probleme cu cea veche, dar la o rindea electrica s-a topit inexplicabil si am ramas sensibil Am luctrat fff putin la strungulet, mai mult am lucrat sa-l fac sa functioneze in parametri. Am rectificat usor toate caile de rulare, centrat papusa mobila,..... Cureaua originala este din plastic armat, fff fragila Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 6, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 Azi am primit si accesoriile comandate. Continutul coletului a fost cam asa: - un univesal de 100mm, cu 4 bacuri independente. - Un set de roti de schimb; - Un "quick changing toolpost" cu 4 suporturi si un cutit de degrosat interior pentru diametre mici (de la vreo 10mm in sus) - Un "live center" - un " dead center" (mai aveam unul) - o mandrina 1.5-13mm - un set de 10 cutite cu placute amovibile cu tot - un micrometru 0-25mm - Un subler 0-150mm, precizie 0.02mm - un vinclu - o rigla de vreo 150mm, metalica - O lineta fixa - O lineta mobila. - Ceva chei fixe si imbus Avand in vedere ca a intarziat vreo doua saptamani, amicul chinez mi-a promis ca imi trimite si doua curele de schimb. Toata distractia a fost cam 1400 lei. Daca citeste nevasta, au fost gratis. Link spre comentariu
RealAlex Postat Ianuarie 6, 2021 Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 Poti pune niste poze, te rog, la universal si la sistemul de schimbare al cutitelor? Multumesc. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 6, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 (editat) Universalul,nu-l mai am, l-am donat unui vecin care lucreaza in lemn. Sistemul de schimbare a sculelor, iaca poza. Editat Ianuarie 6, 2021 de yo9hrb Link spre comentariu
area51 Postat Ianuarie 6, 2021 Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 1 oră în urmă, yo9hrb a spus: Toata distractia a fost cam 1400 lei. Daca citeste nevasta, au fost gratis. Nu se va supara, te va felicita, pentru ca toate astea au costat foarte putin!!!!! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Ianuarie 6, 2021 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2021 Sincer, asa am socotit si eu. Dar tot mai bine e sa nu afle nevasta...,. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum