catalin004 Postat Noiembrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 (editat) Cred ca mai am...insa pana sambata nu pot lucra...sunt in delegatie la BV si maine seara ajung...oricum voi posta rezolvarea...Cu stima tuturor! Editat Noiembrie 19, 2020 de catalin004 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 20, 2020 Partajează Postat Noiembrie 20, 2020 Acum 21 ore, cornel1962 a spus: Foarte posibil sa fie si TDA-ul defect, insa am avut cazuri cand m-am grabit sa schimb procesor, sau jungla si defectul sa persiste . Este un defect care da ceva batai de cap, dar colegul Catalin este cu experienta in depanare si sunt convins ca v-a rezolva aceasta problema, mai mult de atat, cred ca are prin cutiute si vre-un TDA8362 !!! Am avut si eu acest defect , pe tuner mergea perfect insa pe euroscart facea exact la fel si a fost defect TDA8362, trebuie verificat si pe tuner si pe euroscart si vazut daca merge pe ambele la fel , si atunci sti unde ar fi defectul Link spre comentariu
catalin004 Postat Noiembrie 21, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2020 TV nu functioneaza nici pe AV...are imaginea neagra...simte intrarea, adica de pe "pureci" trece in negru...la comutarea din telecomanda pe AV nu face nimic...doar AV si imagine neagra... Link spre comentariu
hexoda Postat Noiembrie 21, 2020 Partajează Postat Noiembrie 21, 2020 Acum 6 ore, catalin004 a spus: TV nu functioneaza nici pe AV...are imaginea neagra...simte intrarea, adica de pe "pureci" trece in negru...la comutarea din telecomanda pe AV nu face nimic...doar AV si imagine neagra... Nu înteleg. I-ai dat semnal pe intrarea(intrările) de AV? Link spre comentariu
catalin004 Postat Noiembrie 21, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2020 Da....cuplat la unDVD player....fara succes....din pacate nuam TDA8362...le-am aruncat si pe cateva placi care le mai am nu au acest IC Link spre comentariu
cornel1962 Postat Noiembrie 21, 2020 Partajează Postat Noiembrie 21, 2020 Acum 2 ore, catalin004 a spus: Da....cuplat la unDVD player....fara succes....din pacate nuam TDA8362...le-am aruncat si pe cateva placi care le mai am nu au acest IC ...daca mai veniti la Brasov, faceti o plimbare pana la Sinaia si va dau eu ( gratis )un TDA8362 ! . Link spre comentariu
lucadorin Postat Noiembrie 21, 2020 Partajează Postat Noiembrie 21, 2020 Vă trimit eu un integrat , numai să-mi dați adresa,dacă doriți! Tot gratis, evident! Link spre comentariu
catalin004 Postat Noiembrie 23, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 La 21.11.2020 la 18:16, cornel1962 a spus: ...daca mai veniti la Brasov, faceti o plimbare pana la Sinaia si va dau eu ( gratis )un TDA8362 ! . La 21.11.2020 la 18:43, lucadorin a spus: Vă trimit eu un integrat , numai să-mi dați adresa,dacă doriți! Tot gratis, evident! Va multumesc mult pentru generozitate...colegul @lucadorin imi trimite unul gratis...ne auzim dupa Cu stima Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 5, 2020 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2020 Incep prin a multumi colegului lucadorin, mi-a trimis 2 integrate gratis... Cat despre tv am inlocuit azi TDA8362 si tv functioneaza normal... Sarbatori fericite!!! Link spre comentariu
lucadorin Postat Decembrie 5, 2020 Partajează Postat Decembrie 5, 2020 Cu plăcere! Bine că funcționează ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum