Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lada frigorifica

Vizitator

Postări Recomandate

Buna ziua!

Cu tot respectul ma adresez tuturor celor care ma pot ajuta sa achizitionez o lada frigorifica de buna calitate din toate punctele de vedere.

Pe cat posibil as evita sa aiba componente chinezesti.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• XAN77

1

• BRANCA

1

• validae

1

Top autori în acest subiect

Orice sfat de la posesorii de aşa ceva va fi pur subiectiv, fiecare va recomanda ce a avut el şi i s-a părut că merge bine.Când alegi o ladă frigorificî, ţii cont şi de cât de des umbli la ea, fiindcă una cu sertare va avea pierderi mari prin deschiderea repetată, faţă de una orizontală, cu capac.Cele orizontale păstrează mai bine aerul rece, decât cele cu uşă verticală.Apoi mai e uşurinţa accesului la marfa stocată, cele cu sertare sunt mai accesibile, la cele orizontale trebuie să ,,cotrobăi,, prin toate ale ca să cauţi ceva aflat la fundul lăzii.Apoi clasa energetică, vrei să consume cât mai puţin la acelaşi volum răcit.Apoi fiabilitatea, poate fi excelentă, dar dacă se defectează des şi cu costuri mari de depanare, degeaba consumă puţin, sau răceşte eficient, etc.Cred că cel mai bun sfat îl poţi primi doar de la un depanator care trăieşte din repararea acestor agregate.Numai că nu-s prea mulţi la un moment dat pe aici...

Eu te-aş sfătui oricum să eviţi Ariston, Indesit, Whirlpool....cel puţin tabla din ele e ordinară, dau cu pulberi electrostatice pe tablă nedecapată, în doi ani se descompune tabla prin părţile ce fac condens.Poţi găsi lăzi excelente SH, făcute prin Irlanda, Danemarca...

Lucruri serioase fac cei de la LG, am o combină de la ei, se vede că lucrează altfel...

Link spre comentariu

Am vazut recent in magazine lazi frigorifice de la Whripool fabricate in Italia, oare sunt tot asa facute cu materiale de proasta calitate? am vazut ceva de la electrolux, zanussi dar nu stiu sa dea anumite detalii cei care la vand, de exemplu am intrebat daca are functie rapida de congelare la -28, -32 de grade si habar nu au de asa ceva, sau unde sunt fabricate tot la fel habar nu au...nu stiu cum este posibil asa ceva in secolul XXI!

Link spre comentariu

Recent am luat și eu o ladă. La recomandarea unui prieten care lucrează de mulți ani la un magazin de electrocasnice, am luat o ladă Arctic, care spre surprinderea mea este produsă în România la Găești. După achiziție am înregistrat produsul pe site Arctic pentru a avea extragaranție 5 ani. Mi-a mai zis prietenul meu că garanția se asigură la domiciliu, nu trimiți lada nicăieri. În rest lada merge bine, mai puțin becul interior de pe capac care se aprinde pe bază de palme.

Editat de x_dadu
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Pana la urma am gasit o lada frigorifica nou nouta fabricata in Austria, marca Liebherr de 280 de litri, am cumparat-o inainte de sarbatorile de iarna, am primit 4 ani de garantie la ea, si  pana in prezent sunt foarte multumit de ea, ingheata foarte bine, este foarte silentioasa si incapatoare.

Sper sa fie Ok si de acum incolo.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări