Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Underground

Postări Recomandate

• Răspunsuri 865
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Toate razboaiele Americii au fost in numele Bisericii Catolice, principala putere in stat in SUA. 

Au fost, pentru ca Ortodoxul de la Rasarit, si MaoTaoistul de la si mai Rasarit, au pus capat definitiv, acum 2 ani, Cruciadei catolice. 

Suntem iar pe partea gresita a baricadei, dar asta e o traditie la noi. 

In....ordinea de idei a topicului, cu o mare legatura pe viitor cu cele 2 fraze de nmai sus, am gasit azi un put de foraj astupat. Are un dop de beton si se termina la 5km underground. 

Doar am apropiat un senzor de smecheria aia care coboara in inima pamantului. 

Fara concluzii acum. E langa mine...la nici 1km....si-i al meu :reytre Stiu sa -l  ating suficient de tandru si fara urme, incat sa nu cer autorizatia nimanui....fiind pe teren public. 

Link spre comentariu

A face munca de securist e pe propria raspundere. A iesi din sistem, e la fel. 

Nu ne cunoastem unii pe altii, fiecare avea " colonelul lui ".  Si niciun contract cu nimeni. 

CV-ul e blank. 

N-am mancat usturoi, nimic nu miroase. Merge si pe cont propriu. 

Link spre comentariu

Desene animate pentru adulti. 

Clipul e o satira ( bascalie ) adresata " ecologismului " predat azi in scoli si mass media ( la sfarsitul clipului poate intelege toata lumea unde e satira ). 

....si totusi, clipul e din anii 70. Cum au putut magicienii de atunci sa prezica viitorul ? Magie :rade:

.....se stia demult ce va fi, pentru ca "ce va fi " era deja trasat pe hartie, si se stia inca din 1945, odata cu " Paper Clip ". 

Editat de RST
Link spre comentariu

Mesajel criptate au fost si sunt un mijloc de comunicare secreta...la vedere. 

Pentru bca cele mai bine tainuite secrete se pun la vedere....in asa fel incat toata po....pulatia sa il vada mereu, implicit sa il treaca cu vederea. 

Un mesaj de gen aparut pe 18 decembrie 1989, in presa noastra, " comunista " inca: 

”Cîteva sfaturi pentru cei aflaţi în aceste zile la mare:

•Evitati expunerea intempestivă şi prelungită la soare. E de preferat să începeţi mai prudent, cu reprize scurte de 10-15 minute – cînd pe-o parte, cînd pe alta. Astfel, vă veţi asigura un bronzaj plăcut şi uniform.

•Nu vă avîntaţi prea mult în larg. Oricum, în caz de pericol, nu strigaţi. Este inutil. Şansele ca prin apropiere să se afle vreo persoană dispusă a vă asculta sunt minime. 

•Profitaţi de binefacerile razelor ultraviolete. După cum se ştie, ele sunt mai active între orele 5,30 şi 7,30. Se recomandă cu precădere persoanelor mai debile. 

•Dacă sunteţi o fire sentimentală şi agreaţi apusurile soarelui, librăriile de pe litoral vă oferă un larg sortiment de vederi cu acest subiect. 

•Şi încă ceva – dacă aceste sfaturi v-au pus pe gînduri şi aveţi deja anumite ezitări, gîndindu-vă să renunţaţi în favoarea muntelui, înseamnă că nu iubiţi în suficientă măsura marea. 

articol-scanteia-18-decembrie-1024x866.j

Pe 18 decembrie, e sezon full pe litoral. Mai ales in 1989, cand era atata arsita, incat barbatii stateau pe sub umbrele....iar femeile pe unde apucau. 

Postarile din noaptea asta nu au nicio legatura cu seismele, si nici cu intraterestrii de sub pamant. 

Oare...... ? 3 sonde de mare adancime, existente in zona mea, astupate in anii 70........ar putea justifica " divagatiile bahice  " Zic si eu.....

Link spre comentariu

Cutremur produs în prag de Anul Nou. Al treilea în două zile în România

Un cutremur cu magnitudinea 3,6 s-a produs joi, la ora 22:43, în zona seismică Vrancea, judeţul Buzău, la adâncimea de 125 de kilometri, 

Tot joi, la ora 16:39, s-a produs un alt cutremur, de 3,3 grade, în aceeaşi zonă seismică, însă epicentrul a fost în judeţul Vrancea.

De asemenea, un seism cu magnitudinea 3,5 s-a produs miercuri seara, la ora locală 19:53, în zona seismică Vrancea, epicentrul fiind în judeţul Vrancea, la adâncimea de 96 de kilometri.

În luna decembrie, în România au avut loc 25 de cutremure cu magnitudini cuprinse între 2 şi 3,8 pe Richter.

Link spre comentariu

Unii, cred, s-au intrecut cu sampania!

Acum 22 ore, RST a spus:

Toate razboaiele Americii au fost in numele Bisericii Catolice, principala putere in stat in SUA

"71% dintre americani sunt creștini (47% protestanți și 21% catolici), 23% nu au religie și 6% practică alte religii (iudaism - 1,9%, islam - 0,9% budism - 0,7%, hinduism - 0,7%, alte religii - 1,8%)."

Singurul presedinte catolic a fost Kennedy.

Link spre comentariu

Oare de ce Departamentul de stat SUA critica Biserica ortodoxă Română :)

Nu cred că au fost întâmplatoare bombardamentele asupra bisericilor din Jugoslavia. În mare parte e vina protestantilor. Kylllary era secretar de stat în perioada respectiva, bine că nu a ajuns Președinte, măcar pentru asta să îi mulțumim lu' Donald J. 

Într-un fel Rst are un pic de dreptate printre alte escapade :secret

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări