Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Underground

Postări Recomandate

7 hours ago, puriu said:

Undeva sunt depozitate in siguranta deseuri radioactive de la Cernavoda. Locul este SSID (strict secret de importanta deosebita).

Eu am avut acces doar la informatii SS si n-am fost "amnistiat" nici dupa 50 de ani. Am ramas pe lista de suspecti a securistilor de ieri si de azi. Cei de ieri lucrau mai discret.

Serviciile secrete....fie de stat sau particulare, stiu exact ce se intampla. 

Presedintii vin si pleaca, politicienii la fel........astia nu au autorizatia sa stie chestii mai underground. 

Baietii astia sponsorizati de Stat numite  servicii secrete  se joaca si pe aici. Eu momentan sunt pentru ei o musca ce le bazaie la micul dejun. 

.............imi place sa-i bazai si la pranz....chiar  si la Cina de Taina........pentru ca asa stim noi sa ne jucam. atunci cand ne gasim jucatorii preferati. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 865
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Sa o luam si altfel, ca o rabufnirea a mea si un sfarsit de topic, pot spune asa

Am fost in serviciile secrete cativa ani, inainte  de Covid,cand ofitrerii STS actuali, erau in faza gradinitei. Ca varsta. 

Nu ma doare nici gura nici mana sa ii numesc direct prosti pe urmasii mei, aserviti americanilor la serviciu. Si tot pe ei ii Ț face o de aia buna intr-un clkub, care stie ce sa le zica. 

Cordonasu Felix, fost muncitor SRI ( pe vremuri ) 

As vrea vsa maui vad un putzoi, ofiter activ care chiar intelege pe ce isi ia salariul. 

Link spre comentariu
Acum 24 minute, RST a spus:

Sa o luam si altfel, ca o rabufnirea a mea si un sfarsit de topic, pot spune asa

Am fost in serviciile secrete cativa ani, inainte  de Covid,cand ofitrerii STS actuali, erau in faza gradinitei. Ca varsta. 

Nu ma doare nici gura nici mana sa ii numesc direct prosti pe urmasii mei, aserviti americanilor la serviciu. Si tot pe ei ii Ț face o de aia buna intr-un clkub, care stie ce sa le zica. 

Cordonasu Felix, fost muncitor SRI ( pe vremuri ) 

As vrea vsa maui vad un putzoi, ofiter activ care chiar intelege pe ce isi ia salariul. 

Dragă coleg de forum, iar ,,ai căzut în paharul melancooliei''?

Eu înțeleg pe undeva frustrările cauzate de excluderea din breaslă, cauzate de vîrstă sau ne'adaptare la noile directive/obiective post aderare NATO, dar nici chiar aşa să-i consideri pe majoritatea dintre foştii tăi colegi, ca fiind cum i-ai descris tu.

Ştiu că şi eu, fiind student aveam o percepție oarecum superioară, asupra celor care vîrsta, situația familială/economică, soarta, nu le-au permis aceste facilități.

Dar, nu mi-am permis moral vorbind, astfel de prejudecăți.

Ştii cum se spune din vechime: orice pasăre pre limba ei moare!

Să fi sănătos, şi spor la lucru!

Link spre comentariu
Acum 8 ore, puriu a spus:

Undeva sunt depozitate in siguranta deseuri radioactive de la Cernavoda. Locul este SSID (strict secret de importanta deosebita).

Eu am avut acces doar la informatii SS si n-am fost "amnistiat" nici dupa 50 de ani. Am ramas pe lista de suspecti a securistilor de ieri si de azi. Cei de ieri lucrau mai discret.

Povesti cu pesti! nu-i nici un secret cu locul unde sint depozitate deseurile radioactive in RO.

P.S. eu am avut acces la informatii si mai deosebite si nu am simtit nici o umbra in jurul meu in ultimele decenii!

Link spre comentariu

Pledoaria dvs a mers direcy la target. 

Am fost fost acolo in vremurile putin mai vechi. 

Am tinut cu sarbii in vremea aia . 

Stiam ce avioane NATO ne calca teritoriul aerian. Stiam ce prapad vor face in simplele gospodarii sarbesti. Dupa ce le luau curentul. 

A mai urmat o continuare. 

Link spre comentariu
4 minutes ago, Marele Savant said:

Povesti cu pesti! nu-i nici un secret cu locul unde sint depozitate deseurile radioactive in RO.

P.S. eu am avut acces la informatii si mai deosebite si nu am simtit nici o umbra in jurul meu in ultimele decenii!

mai da-le dracu de umbre, astea-s pentru prosti. Ori pentru cine are fantezii. 

Eu am, chef sa stiu mai multe, fara umbre si fara cineva sa-mi explice cum ca nu am voie. 

Uneori mai spun  impresii de calatorie  Atat tot

Si mai spun impresii din ce fac eu. 

Smecheria e ca le fac cam real, iar ceva impoteriva, sa ma poata opri....e numai real. 

Pe forumuri pot zice orice....ca si dvs de altfel 

Link spre comentariu

Ca sa fiu sincer, eu nu-s ecologist in sensul prostelii care ne explica noua cum sa fim ecologisti. 

E culmea tampeniei sa inveti ecologismul la Oxford....daca nu esti trait la tara. 

Ca om trait la tara, si prin alte tari, recomand sa va bagati in partea dorsala ecologismul bagat pe gat de diverse institutii inteligente. 

Daca intelegi natura, esti nascut ecologist si stii ce ai de facut. 

Daca trebuie sa inveti ecologismul....ramai in lumea ta, stai pe FB, iesi in strada, exprima-te asa.....si stai in lumea ta. 

On topic, mi se rupe p... daca ar aduce militarii de la Gura Teghii deseuri nucleare acolo. Planeta respira si cu alea aduse, si fara. 

Smecheria e sa  stiu si eu ce se cam vehiculeaza pe acolo. Si de ce imi deranjeaza geofoanele. 

Vom afla....pentru ca nu exista alta cale. 

Soarta ecologica a planetei ramane pe mana celor care au invatat cum e cu ea. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, doru3160 a spus:

Hai ca poți...un topic a fost închis. Baga mare  poate reușești și cu asta.

Many-Amari.jpg

Să îl lăsăm să își aleagă ce vrea apoi s-o potoli :rade:(în spirit de glumă zic asta) 

Link spre comentariu

RST spune:

,,Am ținut cu sîrbii în perioada aia".

Eu nu am ținut nici cu sîrbii nici cu americanii"

Dar îi compătimeam pe ,,bieții sîrbi", pentru loviturile primite.

Cred că mulți dintre ei nu meritau asemenea suferințe, cauzate de o cauză pierdută din start, din motive logice şi mai ales istorice.

Republica Federativă Iugoslavă, a fost un artefact creeat artificial, după rezultatul final al WW2, ca de exemplu şi Ceho-Slovacia.

Care țări/state, au găsit soluția amiabilă pentru divorț.

Războiul este ultima soluție, cea mai murdară şi lipsită de viabilitate pe termen mediu, de soluționare a unor diferende de orice mod.

Diplomația practicată de oameni cu o vastă cultură generală şi în special istorie, tradiții, etnogeneză, ş.a.m.d., ar fi soluția optimă sau ideală pentru rezolvarea unor astfel de diferendumuri.

Din păcate, aceştia numiți mai sus fie au fost nesocotiți/neapreciați sau au fost ignorați pur şi simplu.

De aici derivă multe din tragediile umanității, cauzate de războaie!

Să sperăm că pînă la sfîrşitul vieții, nu vom mai fi ucişi, decît din cauze naturale!

Noi să fim sănătoşi, şi să murim la fel de sănătoşi!

Link spre comentariu

Moraru.Spatiul slav numit Iugoslavia a fost impartit anterior unirii pe criteriu religios.Si-a bagat coada Vaticanul.Croatia si Slovenia erau catolice.Au mai contribuit si imperiile ce au stapanit zona.

Si in timpul razboiului iugoslav Vaticanul a girat furnizare de echipament militar si a intervenit la UE si SUA pt favorizarea catolicilor.

Link spre comentariu
2 hours ago, puriu said:

Mai erau si interese nereligioase. Americanii ii bombardau pe sarbi cu bombe cumparate din Bulgaria si intorceau avioanele prin Romania.

Ai un link ceva? Mi se pare cam bizar sa fie asa cum spui. Pana si pompierii pleaca cu autospecialele pline din cazarma. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări