Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Underground

Postări Recomandate

• Răspunsuri 865
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Imi cer scuze, imaginea de laora 22 a fost postata din prostie/greseala si 2 ore mai tarziu. 

Real e asa

ik.png

2.33 AM

Ideea e ca putem sta linistiti, nu va fi nimic in urmatoarele 12 ore, cel putin. 

12 ore e ok ptr nealertarea populatiei. 

Cand va fi, incep sa fiu covins ca o sa stiu cu 4-5 ore inaite. 

Cutremurolog de serviciu Ryan W. Mahmureanu. 

Editat de RST
Link spre comentariu

" Nimic nou pe Frontul de Vest ". 

Au fost 3 mici cutremure in interval de 24h acum cateva zile....senzorii nu numai ca le-au detectat, dar au " auzit " si galagia de dinaintea lor. 

Apoi totul s-a linistit....liniste si pace e si acum. Situl INFP confirma. 

Aparent iau totul in bascalie pentru a-mi proteja entuziasmul. Totul pare sa se " potriveasca ", iar cutremurele pot fi prevazute cu mai multe ore inainte. Coincidente ? Prefer sa pun deocamdata varianta coincidentei in prim plan. 

Link spre comentariu
3 hours ago, +_Florin_+ said:

Au arătat și la tv aseară, filmat de aproape. Tabla de inox prinsă  cu șuruburi :limb:.

O fi oarece sectă  religioasă sau ceva legat de yoghini, ori cineva dornic de publicitate.

Chestiile astea sunt de reclama sau de pus la....senzatie  .....se vede ca sunt facute de oameni atat ca constructie cat si ca aspectul din jur ( ingropat cu lopata , urme de masini etc ) 

Extraterestrii  ( daca ar vrea  )  ar putea sa "infiga " fara urme o "chestie "   de asta  l-ar lasa acolo ,si ar fi fara sudura si din metal de compozitie deosebita.

Religia mormona are  ca sursa influenta "vizitatorilor "....

(partea buna = mai multe neveste , partea proasta tot atatea.....soacre...)

Dimineata am vazut pe Discovery un film despre minele de aur din Africa de Sud , au 3km adancime , se lucreaza din greu ...   ( inclusiv explozii cu dinamita ) 

( 1 tona minereu da 7 grame aur....)

Link spre comentariu

Mircea, fara suparare, in general postarile tale sunt ok, dar uneori spui niste enormitati.... 

Unde crezi ca au senzorii cei de la INFP ? Cumva in mijlocul Baraganului ? :rade: Scuze, dar chiar e hilar...

Normal ca eu incerc sa-mi duc senzorii cat mai aproape de zonele de epicentru, la fel cum face si INFP....au aici 2 statii in 2 zone diferite, ambele in apropiere de mine. 

De ce au 2 si nu e suficienta una, am aflat aseara: 

vra.png

Perfect...abia asteptam sa vad simptomele... Ma uit pe inregistrare...nimic ! Nici simptome premergatoare cutremurului, nici cutremurul in sine. 

Mai sa fie, m-a surprins total. Asa ca am studiat mai atent situl INFP si am vazut ca exista rubrica " Detalii cutremur ", unde arata locatia exacta. 

Am trasat pe harta si mi-a iesit asa: 

sec.png

Punctul de intalnire a celor 2 directii e locatia mea. Curios e faptul ca cele 2 directii sunt perpendiculare una pe cealalta. 

Si mai curios e faptul ca am detectat toate cele 4 cutremure ( de cand am senzorii activi ), cu epicentrul in zona Chiojdu - Gura Teghii, iar pe cel mult mai apropiat, in apropiere de Secuiu, nu ( cel de aseara ). 

Statiile INFP se afla in apropiere de Gura Teghii, iar cealalta in apropiere de Secuiu. Acum inteleg de ce au avut nevoie de 2 statii, si nu de una singura. Masuratorile nu se fac la 500Km de epicentru....

Editat de RST
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări