Mircea Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 10 minutes ago, Liv said: Te ștergi cu ele la fund. Am sute de astfel de date... De ce le aduni? Ai ceva interese obscure? Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 Acum 24 minute, Mircea a spus: De ce le aduni? Ai ceva interese obscure? ++++++ Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 (editat) Dacă a vândut/cumpărat diverse de la colegi de forum, le are şi adresele....e simplu.Nimic obscur în asta... Editat Noiembrie 16, 2020 de validae Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 (editat) Acum 9 ore, RST a spus: Un prim exemplu, mai generic: Îmi cer scuze, când am spus exemple, de fapt, mă gândeam la zone geografice. Editat Noiembrie 16, 2020 de alcon Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 17, 2020 Partajează Postat Noiembrie 17, 2020 Nu prea inteleg treaba cu stocarea datelor personale fara acordul. Pai in cazul asta el le-a postat pe o aplicatie de tip forum, unde tot ce postezi ramane. Se sterg la cerere daca e ceva, dar in cazul asta colegul nostru incearca sa ne demonstreze ca ar fi mers la examen si l-ar fi luat dar sansa i-a fost impotriva. Link spre comentariu
RST Postat Noiembrie 17, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2020 (editat) Nu se ( mai ) poate face nimic cu datele, oricat de personale ar fi....in schimb tentativa de a le folosi e foarte usor de depistat, iar consecintele....cam naspa. 13 hours ago, alcon said: Îmi cer scuze, când am spus exemple, de fapt, mă gândeam la zone geografice. Semnalele apar spre sud-vest... zona Chiliile-Braiesti-Bozioru, dar si altele, de alt tip, spre Nord, undeva intre Secuiu-Comandau, pe acolo cred ca am fost atunci cand nu aveam semnal la telefon si nici GPS. Zgomote seismice puternice, audibile, apar spre nord-est...zona Andreiasu de Sus. Ciudat ca aproape nimic spre Sud, zona Berca-Vulcanii noroiosi, unde ma asteptam sa fie activitate puternica . Sau poate n-am prins o zi buna. Mai departe de ce se vede pe harta nu am fost. Editat Noiembrie 17, 2020 de RST Link spre comentariu
RST Postat Noiembrie 17, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2020 (editat) Desi intuiam de multa vreme ca anumite zone de pe poamant emit radiatii, n-am avut un imbold prea puternic de a verifica, deoarece teoria ar spune ca acest lucru e cam imposibil. Am trecut la fapte dupa ce am urmarit un documentar-serial pe History Channel, in care o echipa de cercetatori faceau acelasi lucru. Din cauza aceleiasi teorii, nici eu nu am fost extrem de convins cand am avut primele rezultae. Nu-mi venea sa cred. Pentru a elimina orice urma de indoiala, am apelat la o mica " paranoia ": Am facut 4 antene, de 4 tipuri diferite: 1. antena-cadru....vreo 200 spire bobinate pe un cadru de lemn cu latura de 60cm 2. antena pe bara de ferita pe care am bobinat cam 1500 spire ( vrac ) 3. antena bobinata pe un pet de plastic, cam 1000 spire 4. antena-pamant, formata din 2 electrozi infipti in pamant la 10-20m unul de altul. Aceasta are cel mai puternic semnal dintre toate. La fel am procedat si cu amplificatoarele-filtre...am facut 3 bucati, cu structuri diferite. Am schimbat antenele si amplifurile intre ele, iar semnalul se " incapatana " sa apara. Nu mai exista absolut nici un dubiu. O alta observatie, intensitatea e mult mai puternica in zonele cu sol umed. Mai nou, am cumparat si un detector EMF de tip DT-1130. Nu detecteaza nimic, dar nici nu am avut timp sa-l folosesc prea mult, dar tocmai lipsa de sensibilitate poate fi un avantaj. In cazul in care si el va detecta ceva, in mijlocul muntilor....nu-i a buna Editat Noiembrie 17, 2020 de RST Link spre comentariu
RST Postat Noiembrie 17, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2020 PS: acum mi-am amintit, pentru a nu tenta pe cineva sa faca vreo " gluma " negandita, rog un moderator sa stearga poza cu datele personale, e totusi mai bine asa. Eu nu mai pot edita postarea. Multumesc ! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 17, 2020 Administratori Partajează Postat Noiembrie 17, 2020 Acum 20 ore, Liviu.Mihaiu a spus: LE: posibil pentru forum sa fie o problema cu stocarea lor. Fara acordul ... Fara acordul cui ? Singur si-a pus recipisa Vrei ceva de genul ? Eu Cutarescu pun aici recipisa si imi dau acordul sa o vedeti, pentru asta ma semnez cu datele mele biometrice si amprenta! A... si era sa uit, cu cipul rfid infipt in fund. Sunteti de sarit in apa, nici dracu nu are ce face cu datele tale dar daca v-au spus aia ca e asa, musai asa e... Link spre comentariu
RST Postat Noiembrie 18, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 Asa este, apar tot felul de zvonuri si " sfaturi " alarmiste...pentru ca stirile alarmise atrag cel mai mult atentia. Am lucrat cativa ani in strainatate la o firma de angajari, timp in care mi-au trecut prin mana sute de buletine scanate, permise de conducere si alte documente personale. Ce sa faci cu ele ? Nimic. Am auzit totusi un caz in care s-a facut un abonament de telefonie pe numele cuiva. cu acte scanate si complicitatea unui angajat. Fraudaa fost imediat depistata, iar legea nu iarta in cazuri din astea. Ontopic, am incercat mai multe programe de analiza spectrala audio, tip SDR, neaparat live. Cel mai bun e deocamdata SDRSharp, dar am incercat si altele. Ce as vrea de fapt, sa aiba rezolutie mai mare de 1Hz. Zona de interes e spectrul 0 - 30Hz Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 18, 2020 Administratori Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 Acum 4 ore, RST a spus: s-a facut un abonament de telefonie pe numele cuiva aia au fost cei mai prost fraudatori ever, cum dracu sa faci abonament ? esti depistat daca nu instant cel mult in cateva zile. scuze de offtopic! Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 18, 2020 Partajează Postat Noiembrie 18, 2020 La 17.11.2020 la 13:10, RST a spus: Nu se ( mai ) poate face nimic cu datele, oricat de personale ar fi....in schimb tentativa de a le folosi e foarte usor de depistat, iar consecintele....cam naspa. Semnalele apar spre sud-vest... zona Chiliile-Braiesti-Bozioru, dar si altele, de alt tip, spre Nord, undeva intre Secuiu-Comandau, pe acolo cred ca am fost atunci cand nu aveam semnal la telefon si nici GPS. Zgomote seismice puternice, audibile, apar spre nord-est...zona Andreiasu de Sus. Ciudat ca aproape nimic spre Sud, zona Berca-Vulcanii noroiosi, unde ma asteptam sa fie activitate puternica . Sau poate n-am prins o zi buna. Mai departe de ce se vede pe harta nu am fost. Vă mulţumesc, eu mă trag chiar din acea zonă şi nu ştiam. Link spre comentariu
RST Postat Noiembrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 @alcon Cu placere ! On 11/16/2020 at 3:07 PM, Mircea said: Stai tu linistit, ca si aia 20Hz pot veni tot de la retea. Ti-as da o lista intreaga de frecvente posibile si cauzele lor, dar nu merita efortul. Asta e un subiect ce merita disecat, nu i-am dat de cap oricum. Sa rezum pe scurt: La inceputul observatiilor ( sfarsitul lui iulie ) aparea tot timpul o frecventa fixa, pe 22Hz si inca una pe 10Hz, aceasta din urma mai ales pe timp de zi, aparea cu intermitente deci. Nu mi s-a parut nimic deosebit, convins ca se propaga prin reteaua electrica, observatiile fiind facute acasa, desi luasem masurile minime de precautie...adica atat ampliful cat si laptopul functionand pe baterii. Apoi au aparut frecvente noi...2.5Hz, 7Hz, 14Hz, 17Hz ( valorile sunt rotunjite ). Pe la jumatatea lui august aparuse deja un spectru bogat, destul de intens. Am observat si ca aparitia/disparitia frecventelor par a forma un algoritm, o forma de comunicare. Cel mai interesant, omniprezenta frecventa de 22Hz, disparea uneori, reaparea la 12Hz, pentru a creste brusc cu cate 2Hz la fiecare fix 60 secunde. Concret, trecea prin valorile 12-14-16-20-22Hz, la fiecare 60 secunde, ca de exemplu in poza de mai jos. E vorba de acea frecventa " in scara " Nu incapea indoiala ca acele frecvente sunt artificiale, si foarte probabil, reprezinta un cod. Atunci am trecut la treburi mai serioase, trecand la testele pe teren. Primul rezultat ciudat.....nu apareau decat in zona faliei de tuf vulcanic care trece pe sub casa mea. Pentru a delimita zona, am verificat din toate punctele cardinale. Numai in zona aia si atat apareau. Am verificat tot ce se putea verifica si nu am reusit sa le aflu originea. Singura banuiala care mai ramasese in picioare, erau sondele de extractie ( active ) din zona Arbanasi - Vulcanii noroisi. Asa ca m-am dus acolo. Acasa am lasat aparatul in functiune si am transmis live pe youtube, pentru a confrunta cu rezultatele de la fata locului. Antena-cadru e culcata pe pamant, chiar langa sonda. Nimic ! In schimb, pe transmisiunea live de acasa, " dansul " acelor frecvente continua. Pentru ca tot eram in zona, am continuat drumul pana la Vulcanii noroiosi: Am folosit " antena-pamant" adica 2 electrozi scufundati in 2 " vulcani " apropiati. Concomintent, am pus in functiune si antena pe bara de ferita. Rezultat....doar un zgomot f mare, dar nici urma de frecvente fixe, de genul celor receptionate de acasa. .................................... Spre sfarsitul lui septembrie acele frecvente au devenit mai rare, se estompau pe zi ce trecea, ca si cum sursa lor s-ar fi departat. A continuat tot asa, iar de vreo luna si inclusiv in momentul de fata, au disparut cu desavarsire. UNCLASSIFIED. Normal ca mi-au trezit la maxim curiozitatea si as vrea sa aflu ce sau cine le-a generat. Normal ca accept orice fel de sugestii, chiar si cele mai fanteziste, dar, am facut atatea teste, in conditii atat de diferite, incat putine mai sunt variantele care ar mai putea fi plauzibile. De aia exclud anumite sugestii, din simplul motiv ca le-am incercat, testat, deja....si probabil s-a inteles ca din vreo incapatanare prosteasca. Dar sunt la fel de convins ca nu m-am gandit la toate, ca nu le-am testat pe toate....deci mai e loc de presupuneri.... Link spre comentariu
RST Postat Noiembrie 19, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2020 PS: pentru o comparatie sugestiva, am tras un shot live acum, de acasa Sunt aceleasi conditii, acasa, in zona locuita deci, reteaua electrica functioneaza ( markerul pe 50Hz ) in schimb a disparut tot, s-a linistit tot. Nu am nici macar idee, daramite vreo explicatie la ce am receptionat in perioada 1 august - 1 octombrie. Link spre comentariu
RST Postat Noiembrie 21, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2020 Cineva mi-adat urmatoarea sugestie: Ieri am marit la aproape 100m distanta intre electrozii antenei-pamant, unul din ei e acum chiar la baza Pietrei Albe ( stanca de tuf vulcanic ). A aparut " frecventa magica " care se plimba lent intre aproximativ 4.5 - 5.5Hz. Apare destul de des, iar intensitatea ei e slaba. Faptul ca nu e stabila, are variatii lente, arata ca ar fi naturala. Ma enerveaza de-a dreptul faptul ca apar tot felul de stiri si informatii, tot felul de experti cu tot felul de descoperiri si teorii, dar niciuna nu e argumentata cu fapte, masuratori clare si reale. Ramane sa urmaresc eolutia acestei frecvente, si mai ales faptul daca e in vreo concordanta cu un mic cutremur macar, din alea care apar des in zona asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate