RST Postat Noiembrie 27, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 (editat) 20 hours ago, Усилитель said: Poate ar merita facuta propaganda, luate ceva fonduri europene pe cercetare, (ajunge 25 mii iepuroi) cumperi cele mai bune scule de laborator (osciloscop, generatoare, analizoare spectru etc) E o idee, dar nicio sansa de reusita. Fara a intra ( prea mult ) intr-o inutila teorie a conspratiei, stiu din surse sigure ca NU se doreste cercetarea independenta a acestor gen de fenomene. Se ma pot face descoperri accidentale, care imediat se " clasifica ". Oricum, placa de sunet poate fi folosita si ca oscloscop, si ca analzor de spectru si ca generator ( desi nu e nevoie ), iar senzorii mei au sensibiltatea maxima, limitata doar de zgomotul extern, care din fericire e foarte mic in ELF. Singurul ajutor extern de care as avea nevoie si necesita investitii este sa......mi se sape o groapa. Chiar da. Nu e frumos sa sapi groapa altuia, dar char as avea mare nevoie de un utilaj care sa foreze o groapa cat ma adanca, cel putin 5m, Am oricum confirmarea oficala ca cercetarle mele sunt pe drumul cel bun, iar epopeea a inceput asa: Tipul care m-a contactat e un reporter corespondent la mai multe televiziuni. Ma rog, am luat legatura cu cine trebuie si mi-a confirmat ca senzorii mei detecteaza " ce trebuie ", dar am simtit si un foarte subtil sfat ca, spre binele meu, e recomandabl sa ma lnistesc. Nu stiu daca am intuit corect, dar oricum nu ma linstesc, iar faptul ca nu lucrez oficial in domeniu, nu am nicio pregatire oficiala si nu reprezint vreo companie sau organizatie, imii da dreptul legal sa merg inainte. Nu pot arata nimc din conversatii, decat, pentru delectarea ochilor, cum arata un analizor profesional: Editat Noiembrie 27, 2020 de RST Link spre comentariu
RST Postat Noiembrie 27, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Observ ca daca se trece mai la real, se cam termna cu hihi/hohoho si aoileu. La receptorul Waxiba am avut un sobor de muste, care ma de care cu sfaturi pertinente si rasete prostesti. Plus ca eu mai umblu cu teorii conspitationiste, Ar fi bine sa va calmati. Acum se poarta camera ascunsa a lu marele Big Brother de la USA. Profit de faptul ca m-am mbatat, sa dezvalui una dn sursele de informatii: Cuscrul meu de la Antena 3. Antena 3, precum si toate medile de " informare " publica sunt princpalele organe de manpulare moderna, cu 2 generati ma subtle si mai efcente decat cele comunste. Char daca am " divulgat " o identitate care nu-mi apartine, imi rezerv dreptul sa o rezolv...plus ca Andy e invitatul meu de Revelon. Povestea underground merge inainte, si ptr lnistea personala, o sa- dau de capat. Felx Cordonasu. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 27, 2020 Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 Acum 4 ore, RST a spus: Tipul care m-a contactat e un reporter corespondent la mai multe televiziuni. Si zici ca e corespondent pe la televiziuni.... Cutremure Bucuresti e srl sau SA? Numaru? Chiar nu-s grammar nazi, dar, totusi, de la un corespondent la mai multe televiziuni m-as fi asteptat sa ia bacul la romana, macar. Daca nu mai are semne de punctuatie in telefon, se gasesc in Obor la oferta. Link spre comentariu
RST Postat Noiembrie 27, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2020 (editat) Prin vorbe e simplu,realitatea ne termina. Pentru a ne mentine punctul de vedere, e de preferat sa ignoram realitatea. Editat Noiembrie 28, 2020 de RST Link spre comentariu
RST Postat Noiembrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 |Daca 4 hours ago, yo9hrb said: Chiar nu-s grammar nazi, dar, totusi, de la un corespondent la mai multe televiziuni m-as fi asteptat sa ia bacul la romana, macar. Daca nu mai are semne de punctuatie in telefon, se gasesc in Obor la oferta. vreti sa fie bal, bal sa fie. Domnul director se numeste Victorin Toader. Nu conteaza internmediarii, iar eu chiar pot spune niste nume. Dvs ati putea accepta propria mediocritate ? Link spre comentariu
RST Postat Noiembrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 http://daring.infp.ro/documente/d15_1.pdf Pentru cine are chef sa citeasca si putere de a intelege stiinta in limba romana. In alta ordine de idei, d-le @yo9hrb ma asteptam la o alta atitudine din partea dvs. Ati folosit antenutele MB oferite ? Daca nu, acceptati o confruntare directa cu cel mai pizdos transceiver ? Miza e pe bani de data asta. Link spre comentariu
RST Postat Noiembrie 28, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 (editat) Multe din micile cutremure si undele de soc EM nu sunt naturale. Am spus asta mai demult, ieri am avut confirmarea. Nu e de rau oricum, scopul micilor cutremure provocate artificial e pentru a ne feri de unul mai mare. Concomitent cu scopul militar, dar pe asta nu ne bagam. Am tinut sa spun public treaba asta,pentru siguranta. Pentru siguranta ca am zis-o, nu ma tem de cea personala. Editat Noiembrie 28, 2020 de RST Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 28, 2020 Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 Si cu ce provoci un cutremur mic, exact in focar, la 140 km adincime? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 28, 2020 Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 Cu antenele alea care ne spălă pe creier, alea 5g... Auzi domne ne protejează și pe noi cineva, credeam că sunt rușii sau chinejii sa ne dărâme casele Acuma serios vorbind, bomba atomică e cam singura din arsenalul omului care poate face așa ceva. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Noiembrie 28, 2020 Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 Asta cu multe cutremure mici care ne scapă de unul mare e legendă, scara Richter caracterizează cutremurul dpdv al energiei degajate la epicentrul si e logaritmică. Cam căte cutremure de MGR 2 sau 3 ar fi necesare pentru a degaja energie cât unul de 7 ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 28, 2020 Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 (editat) Acum 12 minute, maresaldeflota a spus: Prietenul" Kim a dărâmat un munte pe când trăia. Pe vremea dacilor cine le provoca? Lupu' dacic!? Editat Noiembrie 28, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
puriu Postat Noiembrie 28, 2020 Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 Mai demult chinezii au prezis foarte precis un cutremur, au luat si masuri de protectie a populatiei. A fost singura predictie corecta din istorie. Probabil ca l-au produs chiar ei ca sa vada cum iese. Acum 2 ore, +_Florin_+ a spus: Asta cu multe cutremure mici care ne scapă de unul mare e legendă Cred ca un cutremur mic grabeste declansarea unuia mai mare. In anul 1940 la noi au fost mai multe cutremure mari, peste 6R. In octombrie au fost doua si mai mari. Ultimul, de 7,6R, a facut pagube si la Moscova. S-au grabit unul pe altul. Link spre comentariu
puriu Postat Noiembrie 28, 2020 Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 Acum 2 ore, +_Florin_+ a spus: Cam căte cutremure de MGR 2 sau 3 ar fi necesare pentru a degaja energie cât unul de 7 ? O unitate Richter reprezinta un raport de emergii de cca. 30 de ori. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 28, 2020 Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 E ciudata tare Vrancea asta a noastra. Chiar daca ai prezice cand a urma unul (de >6 sa zicem), nu ai de unde sa sti care va fi finalitatea socului initial. Cele mari gen (1977) sunt multisoc. In '77 au fost 3-4 cutremure al interval de cateva secunde. Ultima rupere a generat 7.2 MGR. Asta face sa si dureze mult un cutremur in Vrancea. In '77 a durat cam 1 minut. (a fost unul de 5.x , apoi un 6.x ... si in final 7.2) Un catastrofal gen 1802 se pare ca a durat cam 3 minute. Ai timp sa pui de o cafea si fumezi cam juma de tigare... Spunea cineva mai cinic, referitor la cutremurele vrancene, ca zona asta nu trebuia locuita... Link spre comentariu
puriu Postat Noiembrie 28, 2020 Partajează Postat Noiembrie 28, 2020 Acum 27 minute, Liviu.Mihaiu a spus: E ciudata tare Vrancea asta a noastra Si cutremurile noastre sunt ciudate. Cel din 1940, cel mai mare al secolului 20, a produs pagube mai mici decat cel din 1977. In Bucuresti s-au prabusit complet numai doua cladiri, un hotel nou si o biserica veche. In toata tara au murit doar 600-700 de oameni, dintre care 300 in hotelul din Bucuresti. Link spre comentariu
Postări Recomandate