Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv led Toshiba

bogdan_bogdan889

Postări Recomandate

Chiar acum, iuliantv a spus:

...

nu am cest soft altfel il postam

:rade:

NU trebuie postat, cel putin din doua mative: in primul rand nu asta a solicitat, in al doilea rand  dumpul se afla in link-ul din citat, asa cum am mentionat in prima mea postare Nu mai descarca direct din link-ul citat,  au pretentia sa le trimiti prin posta  !

Editat de megastar
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

6

• bogdan_bogdan889

5

• adfl

4

• megabit

2

Top autori în acest subiect

Acum 18 ore, iuliantv a spus:

de ce nu? poti sa-ti trimiti si singur mail,sau nu stiati? ori nu aveti acces la mail la serviciu,sau nu puteti folosi pc-ul de la munca pentru mailul personal?

nu am cest soft altfel il postam

desigur ca stiu ca-mi pot trimite mie insumi e-mail , acces am , oricum am rezolvat-o  ieri chiar inainte de postarea  un pic cam rautacioasa a colegului Mega...

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 7 luni mai târziu...

Bună seara,am un TV Toshiba 4K Smart cu diagonala de 139 cm, din 2018,iar alaltăsearâ am dat din meniul Instalare,o revenire la setările din fabrică, respectiv Prima Instalare,cu CI+ în el,iar acum nu mai văd programele codate, HBO, CINEMAX, Film Now,cele 4K,cu toate că le am plătite.Menţionez că au venit ieri cei de la DIGI, au verificat cardul CI+ și e ok, la alt tv LG, din casă, funcționează. Oare ce mă sfătuiți, având în vedere că înainte mergea?

Link spre comentariu
Acum 17 ore, Cristi Ţoc a spus:

Bună seara,am un TV Toshiba 4K Smart cu diagonala de 139 cm, din 2018,iar alaltăsearâ am dat din meniul Instalare,o revenire la setările din fabrică, respectiv Prima Instalare,cu CI+ în el,iar acum nu mai văd programele codate, HBO, CINEMAX, Film Now,cele 4K,cu toate că le am plătite.Menţionez că au venit ieri cei de la DIGI, au verificat cardul CI+ și e ok, la alt tv LG, din casă, funcționează. Oare ce mă sfătuiți, având în vedere că înainte mergea?

incercati o resetare si ca tarå setati romånia

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări