megabit Postat Iunie 22, 2021 Partajează Postat Iunie 22, 2021 (editat) Chiar acum, iuliantv a spus: ... nu am cest soft altfel il postam NU trebuie postat, cel putin din doua mative: in primul rand nu asta a solicitat, in al doilea rand dumpul se afla in link-ul din citat, asa cum am mentionat in prima mea postare Nu mai descarca direct din link-ul citat, au pretentia sa le trimiti prin posta ! Editat Iunie 22, 2021 de megastar Link spre comentariu
adfl Postat Iunie 23, 2021 Partajează Postat Iunie 23, 2021 Acum 18 ore, iuliantv a spus: de ce nu? poti sa-ti trimiti si singur mail,sau nu stiati? ori nu aveti acces la mail la serviciu,sau nu puteti folosi pc-ul de la munca pentru mailul personal? nu am cest soft altfel il postam desigur ca stiu ca-mi pot trimite mie insumi e-mail , acces am , oricum am rezolvat-o ieri chiar inainte de postarea un pic cam rautacioasa a colegului Mega... Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 1, 2022 Partajează Postat Februarie 1, 2022 (editat) lipsa sunet,doar un pocnect in difuzoare la cca 2 secunde,pe orice sursa tv-av-.....chiar si la mersul in gol rezolvarea ? rescriere soft multumiri user-ului tehtronics Postat Noiembrie 16, 2020 Vezi cu asta: https://files.fm/u/qaduevcgp Editat Februarie 1, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
radutyu Postat Februarie 28, 2022 Partajează Postat Februarie 28, 2022 Multumesc rezolvat avion cu dumpul cu ajutorul lui @tehtronics Link spre comentariu
Cristi Ţoc Postat Octombrie 5, 2022 Partajează Postat Octombrie 5, 2022 Bună seara,am un TV Toshiba 4K Smart cu diagonala de 139 cm, din 2018,iar alaltăsearâ am dat din meniul Instalare,o revenire la setările din fabrică, respectiv Prima Instalare,cu CI+ în el,iar acum nu mai văd programele codate, HBO, CINEMAX, Film Now,cele 4K,cu toate că le am plătite.Menţionez că au venit ieri cei de la DIGI, au verificat cardul CI+ și e ok, la alt tv LG, din casă, funcționează. Oare ce mă sfătuiți, având în vedere că înainte mergea? Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 6, 2022 Partajează Postat Octombrie 6, 2022 Acum 17 ore, Cristi Ţoc a spus: Bună seara,am un TV Toshiba 4K Smart cu diagonala de 139 cm, din 2018,iar alaltăsearâ am dat din meniul Instalare,o revenire la setările din fabrică, respectiv Prima Instalare,cu CI+ în el,iar acum nu mai văd programele codate, HBO, CINEMAX, Film Now,cele 4K,cu toate că le am plătite.Menţionez că au venit ieri cei de la DIGI, au verificat cardul CI+ și e ok, la alt tv LG, din casă, funcționează. Oare ce mă sfătuiți, având în vedere că înainte mergea? incercati o resetare si ca tarå setati romånia Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum