POLAKU2002 Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 Buna seara...cuptorul bagat in priza se prezinta mort nici o miscare displayul stins....deschid usa apare afisajul se aprinde becul si se invirte farfuria....desene animate...inchid usa totul mort....aminlocuit toate 3 microcontacte dar la fel...am inlocuit traful si tot la fel...ceva idei...multumesc Link spre comentariu
cornel1962 Postat Noiembrie 15, 2020 Partajează Postat Noiembrie 15, 2020 Poate s-a mai jucat cineva pe la el, o schimbat papucii de pe microintrerupatoare ! Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 15, 2020 Partajează Postat Noiembrie 15, 2020 De ce-oi fi înlocuit traful la aşa simptome, nu pot să-mi închipui.E treabă doar din nişte contacte ce nu se fac cum trebuie.De releu din programator, cel mai probabil. Dacă puneai măcar o poză cu ce are prin el....că Bosch face cred mai mult de un model.Şi se scrie şi cu majusculă, am corectat eu, că râde naibii Europa de noi... Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Noiembrie 15, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2020 Am schimbat traful ptr ca daca deconectez traful totul revine la normal...cit despre scris ma iertati nu dau importanta prea mult mai ales ca am ramas si fara ochelari si nu vad nici prea bine...cit despre Europa...nu sunt mai presus de noi cu mult...am prieteni ingineri la Philips care nu dau multa importanta la caligrafie...ma iertati. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 15, 2020 Partajează Postat Noiembrie 15, 2020 Polaku.Pe placa de comanda ai verificat ceva piese?In special condensatoare si relee daca sunt. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 15, 2020 Partajează Postat Noiembrie 15, 2020 Păi am şi menţionat ceva de releu, plus o poză să vedem şi noi ce model are....dar pauză.S-a luat curentul... Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Noiembrie 16, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 Buna dimineata...nu am am avut timp sa dau si placa de comanda jos inca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum