Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar Radiocomanda (aero/navo model) functionala sau defecta

Bandi Szasz

Postări Recomandate

Caut sa cumpar o radiocomanda de preferat defecta urmand sa schimb complet electronica din acesta. Singurele cerinte ar fi sa aiba joystick-urile functionale si sa fi fost dotat cu LCD (nu conteaza de care) sau sa aiba spatiul necesar decuparii urmand sa se monteze un afisor TFT de cel putin 50x37mm (1.8inch) sau chiar mai mare daca permite spatiul. Nu doresc modele de la masinute RC (din alea am destule si au joystick-uri destul de proaste) insa nici modele care sa coste sute de lei in idea in care unu-l care indeplineste cerintele mele (cel din prima poza) costa 200 de lei de noua.  Poate am noroc si are cineva unu-l aruncat pe undeva care nu ii mai foloseste, ar fi pacat sa iau unu-l nou si sa arunc totul din el avand nevoie doar de carcasa si joystick-uri.

Las si niste poza cam cu ce caut.

Model fara LCD insa care are spatiul necesar (mijloc jos in locul acelor butoane)

2.jpg

Model cu LCD

1.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florian Ciobanu

2

• Bandi Szasz

2

Top autori în acest subiect

Am rezolvat, am gasit una de la o drona DJI Phantom 2 dezmembrata, are si forma mai rotunjita numai buna, in plus are posibilitatea de atasare a unui telefon pe suport care o sa prinda bine daca iese proiectul si o sa implementez si transmisie video.

@Florian Ciobanu Multumesc mult pentru implicare, nu mai pierdeti timpul cu cautatul.

Se poate inchide / sterge.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări