Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atentie la neatentie -black fr

Postări Recomandate

Acum 2 ore, sesebe a spus:

Nu a mai intrat de ceva timp pe forum. Sper sa fie bine.

Acum 2 ore, BRANCA a spus:

Sa fie Vax?Chiar i se simte lipsa.

VAX şi-a luat ban definitiv prin iulie. Nu ştiu cît de meritată sau nu a fost sancţiunea.

1 oră în urmă, BRANCA a spus:

Asta cu adunatul mai are un aspect.Daca esti intr-o localitate mica sunt 100% sanse sa n-ai niciun magazin cu piese.Orice montaj ai incerca te trezesti ca nu ai cu ce!

TME, Farnell, Mouser şi restu' care trimit ce ai nevoie direct la domiţil sînt inutili, deci.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 67
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Hai ca asta cu tme si alte surse online e tare!Pai daca faci un montaj de 2 lei azi mai platesti 25 de lei? Iar peste o saptamana tot asa?Si tot asa?

Daca n-ai o dotare minima de piese geaba te apuci,ca hobby,de electronism.

Si n-am inteles de ce a luat VAX ban definitiv.Nu mi s-a parut ca "sare calu",ca altii...

Link spre comentariu

Liv.Partial iti dau dreptate.Lucrez mai rar.Da nu prea adun eu ceva sa-i zic tematic.Sar de la una la alta,cum am chef.Si e extrem de frustrant sa n-ai un kakamitz de piesa de doi bani,cateodata.Si nu uita ca noi batranii am adunat in timp minimul necesar,dar tinerii?Adica cei ce pleaca de la zero...

Link spre comentariu
Acum 10 minute, BRANCA a spus:

Adica cei ce pleaca de la zero...

Sunt mult mai fericiți/liniștiți. Ce are nevoie, cumpără pt ca acum găsești de toate. Mai rău de noi ca am fost învățați sa adunăm de la piese la ultimul șurub, și când ai nevoie, multe fiind, oricum nu găsești ce-ți trebuie, și tot la cumpărat ajungem, dar nici la ce am adunat nu renunțăm. 

Link spre comentariu

Dorule.Si tu ai dreptate.Da ce te faci in Severin ca nu e nici macar o rezistenta?Am zis ce pacatos e sa tot platesti transport.Iar sa dai o comanda sa ai un stoc pentru "orice",cred ca ajungi la cateva sute de lei...Si precis n-o sa ai piesa care-ti trebuie cand iti arde buza!

Link spre comentariu
18 minutes ago, BRANCA said:

Dorule.Si tu ai dreptate.Da ce te faci in Severin ca nu e nici macar o rezistenta?Am zis ce pacatos e sa tot platesti transport.Iar sa dai o comanda sa ai un stoc pentru "orice",cred ca ajungi la cateva sute de lei...Si precis n-o sa ai piesa care-ti trebuie cand iti arde buza!

Hai, bre, 2-3 zile si trece pasiunea? Era sa zic pofta, erec... 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, doru3160 a spus:

Mai rău de noi ca am fost învățați sa adunăm de la piese la ultimul șurub, și când ai nevoie, multe fiind, oricum nu găsești ce-ți trebuie, 

Buna

Nici vorba.Daca le ai toate organizate"la linie" gasesti ce ai nevoie.

La mine ce tine de mecanica e in garaj,iar de electronica in pod.Stiu tot ce am.Mai am un depozit la tara.

Cu toate astea mai apelez la magazine,in Dej e unul singur cu preturi ciudate.Un condensator de 3 bani

pe net,la respectivul magazin e 3 lei.Deci de 100 ori pretul de pe net.La 5 condensatori cumparati

merita sa faci comanda pe net:rade:.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu
1 oră în urmă, -Atlas- a spus:

Nici vorba.Daca le ai toate organizate"la linie" gasesti ce ai nevoie.

La mine ce tine de mecanica e in garaj,iar de electronica in pod.Stiu tot ce am.

Dar chiar ma miram sa nu contrazica cineva...:rade:

Da, le am organizate, ca doar nu le tin in bucatarie printre furculite. Si eu stiu ce am, si asta e cel mai deranjant, pt ca stiu ca am si nu gasesc cand imi trebuie. Nu se intampla tot timpul, dar se mai intampla, si atunci imi aduc aminte ce bine e de cei care nu au de nici unele. Cumpara doar cat si cand au nevoie. Daca le gasesti pe toate in orice moment, inseamna ca nu ai strans destul, ca sa ajungi in faza de care vorbesc eu.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări