cmariuss Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 (editat) Brancardier cu polidiscopatie cervicala si lombara mai greu. De unde știi tu ca nu fac acte de caritate? Posturile pentru asistenți, brancardier, infirmiere sunt blocate, deși e mare nevoie de oameni, din moment ce mulți dintre aceștia cad pe capete din cauza infectarilor. Încă o data Vasile îți spun biserica nu este patriarhul, un anumit mitropolit, sau doi trei preoți, care nu fac cinste bisericii. Biserica este formata din Sfintul Sinod, credincioșii (mirenii), clerul, monahii, monahiile, pustnicii etc. De ce mass media nu prezintă cazul episcopul romanilor Longhin JAR din Cernăuți care creste 400 de orfani? Sau pr Antonie de la Valcele, care în timpul pandemiei din primăvară a carat în fiecare zi cu Dacia break alimente tuturor amărâților din comuna. Au mai fost purtători de masca, dezinfectat mâinile de 50X zi și s au dus și ăștia. Surprinzător țiganii care nu respecta nicio norma de igiena, stau mai bine decât romanii, propabil sunt mai căliți, și au un sistem imunitar mai rezistent. P. S. Observ ca aceste discuții despre credință nu va fac placere, în cazul asta ma retrag. Editat Noiembrie 14, 2020 de cmariuss Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 14, 2020 Autor Administratori Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 Acum 8 minute, cmariuss a spus: P. S. Observ ca aceste discuții despre credință nu va fac placere, în cazul asta ma retrag. In sfarsit un lucru bun Link spre comentariu
shark020 Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 B.F. marea hotie in data de 30.10.2020 am cumparat un ceas de la altex cu pretul de 647ron ma uit de curiozitate sa vad pretul acuma, ghici ce acelasi pret redus de la 829 ron :)) Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 15, 2020 Partajează Postat Noiembrie 15, 2020 Daca trebuie sa astepti Black Friday ca sa cumperi ceva, apoi eu zic 2 chestii: 1. Nu ai intradevar nevoie de acel "ceva". Ca altfel nu asteptai luni de zile sa-l cumperi. 2. Nu-ti permiti acel "ceva". Ca altfel il cumparai cand aveai nevoie. Dar, e greu sa discerni intre "am nevoie" si "mi-ar placea". Link spre comentariu
XAN77 Postat Noiembrie 15, 2020 Partajează Postat Noiembrie 15, 2020 Eu am luat o imprimantă laser Xerox 3020 cu 250 de lei și știu sigur că era vreo 340 înainte. Acum să văd la primu cablaj ce brânză am făcut. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 15, 2020 Partajează Postat Noiembrie 15, 2020 Niciodata n-am crezut in astfel de gogorite. Dupa mine, marfa la reducere, poate sta pe rafturi si 100 de ani si tot nu ma opresc in fata ei! Din pacate sint o gramada de persoane care cumpara tot felul de prostii, doar asa, ca sa aiba! Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 15, 2020 Partajează Postat Noiembrie 15, 2020 Eu vanez oferte de piese auto pe autodoc24, app mobil. TIn in favorites si se intampla sa prind reduceri substantiala fata de pretul de referinta. Care e legatura cu black friday? ca la ei pe site in fiecare zi toate produsele sunt "reduse"" zici ca is rude cu emagu :)) Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 15, 2020 Partajează Postat Noiembrie 15, 2020 (editat) Mai oameni buni... numai pt va vouă nu va place, nu înseamnă că nu e bun. Nu e vorba de a-ți permite prețul normal, sau de a cumpăra marfa la preț redus cu 2 zile înainte de expirare, ca la produsele alimentare. Când se apropie termenul de aplicare al reducerilor, îmi fac o lista cu cele ce trebuie sa le cumpăr, și în contul meu le trec la favorite. Dacă se nimeresc la preț redus în ziua z, nu vad care ar fi problema sa le cumpăr. Nu cumpăra nimeni doar sa se afle în treaba, sau de plictiseală. Dar dacă trebuie sa cumpar un produs și pot să-l cumpăr cu bani mai putini, trebuie sa fiu prost sa zic ca nu-mi trebuie și sa cumpăr la prețul de piață. Vorbesc în nume propriu. În restul anului bineînțeles ca fac cumpărături la prețul pieței, numai ca și atunci am obiceiul sa compar diferiți comercianti și cumpăr de unde îmi convine. Care are tiparnita bună, nu are decât sa cumpere de unde e mai scump, ca acolo e mai bun...eu nu judec ce fac alții. Editat Noiembrie 15, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 Acum 7 ore, doru3160 a spus: Nu cumpăra nimeni doar sa se afle în treaba, sau de plictiseală. Ba da. Cunoastem un caz chiar aici pe forum; cumpara componente electronice "pentru nevoi didactice". Nici nu va puteti închipui de câte ori mi s-au oferit de catre urmasi, produse cumparate aiurea de catre defuncti, produse care au zacut nefolosite ani, decenii chiar, prin camari, pivnite si poduri. Si nu vorbesc de carti. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 Franz.Cine-i didactu' sau autodidactu'?Ca,daca scutur bine,mai am si eu piese de dat.Tot sortez la ele de m-am acrit.Mereu nu gasesc loc de depozitare si am probleme cu "nationalitatea conlocuitoare"!... Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 Nu a mai intrat de ceva timp pe forum. Sper sa fie bine. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 Sa fie Vax?Chiar i se simte lipsa. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 16, 2020 Autor Administratori Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 si care e legatura cu BF ? Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 Asta cu cumparatul fara rost este o boala, nu stiu cum se cheama Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 Asta cu adunatul mai are un aspect.Daca esti intr-o localitate mica sunt 100% sanse sa n-ai niciun magazin cu piese.Orice montaj ai incerca te trezesti ca nu ai cu ce! Cred ca fiecare si-aduce aminte cum a inceput...Nu mai vorbesc de minimul sculelor mecanice anexe si carcase.De multe ori astea ultime te "omoara"! Link spre comentariu
Postări Recomandate