Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Atentie la neatentie -black fr

Postări Recomandate

Brancardier cu polidiscopatie cervicala si lombara mai greu. 

De unde știi tu ca nu fac acte de caritate? Posturile pentru asistenți, brancardier, infirmiere sunt blocate, deși e mare nevoie de oameni, din moment ce mulți dintre aceștia cad pe capete din cauza infectarilor. 

Încă o data Vasile îți spun biserica nu este patriarhul, un anumit mitropolit, sau doi trei preoți, care nu fac cinste bisericii. Biserica este formata din Sfintul Sinod, credincioșii (mirenii), clerul, monahii, monahiile, pustnicii etc. De ce  mass media nu prezintă cazul episcopul romanilor Longhin JAR din Cernăuți  care creste 400 de orfani? Sau pr Antonie de la Valcele, care în timpul pandemiei din primăvară a carat în fiecare zi cu Dacia break alimente tuturor amărâților din comuna. 

Au mai fost purtători de masca, dezinfectat mâinile de 50X zi și s au dus și ăștia. Surprinzător țiganii care nu respecta nicio norma de igiena, stau mai bine decât romanii, propabil sunt mai căliți, și au un sistem imunitar mai rezistent. 

P. S. Observ ca aceste discuții despre credință nu va fac placere, în cazul asta ma retrag. 

Editat de cmariuss
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 67
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Daca trebuie sa astepti Black Friday ca sa cumperi ceva, apoi eu zic 2 chestii:

1. Nu ai intradevar nevoie de acel "ceva". Ca altfel nu asteptai luni de zile sa-l cumperi.

2. Nu-ti permiti acel "ceva". Ca altfel il cumparai cand aveai nevoie.

Dar, e greu sa discerni intre "am nevoie" si "mi-ar placea". 

Link spre comentariu

Mai oameni buni... numai pt va vouă nu va place, nu înseamnă că nu e bun. Nu e vorba de a-ți permite prețul normal, sau de a cumpăra marfa la preț redus cu 2 zile înainte de expirare, ca la produsele alimentare. Când se apropie termenul de aplicare al reducerilor, îmi fac o lista cu cele ce trebuie sa le cumpăr, și în contul meu le trec la favorite. Dacă se nimeresc la preț redus în ziua z, nu vad care ar fi problema sa le cumpăr. Nu cumpăra nimeni doar sa se afle în treaba, sau de plictiseală. Dar dacă trebuie sa cumpar un produs și pot să-l cumpăr cu bani mai putini, trebuie sa fiu prost sa zic ca nu-mi trebuie și sa cumpăr la prețul de piață. Vorbesc în nume propriu. În restul anului bineînțeles ca fac cumpărături la prețul pieței, numai ca și atunci am obiceiul sa compar diferiți comercianti și cumpăr de unde îmi convine. Care are tiparnita bună, nu are decât sa cumpere de unde e mai scump, ca acolo e mai bun...eu nu judec ce fac alții. 

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Acum 7 ore, doru3160 a spus:

Nu cumpăra nimeni doar sa se afle în treaba, sau de plictiseală.

Ba da. Cunoastem un caz chiar aici pe forum; cumpara componente electronice "pentru nevoi didactice".

Nici nu va puteti închipui de câte ori mi s-au oferit de catre urmasi, produse cumparate aiurea de catre defuncti, produse care au zacut nefolosite ani, decenii chiar, prin camari, pivnite si poduri. Si nu vorbesc de carti.

Link spre comentariu

Asta cu adunatul mai are un aspect.Daca esti intr-o localitate mica sunt 100% sanse sa n-ai niciun magazin cu piese.Orice montaj ai incerca te trezesti ca nu ai cu ce!

Cred ca fiecare si-aduce aminte cum a inceput...Nu mai vorbesc de minimul sculelor mecanice anexe si carcase.De multe ori astea ultime te "omoara"!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări