doru3160 Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 Acum 1 oră, ratza a spus: Ha? Ce dracu' face un antivirus pe telefon, unde tre' să dai singur, cu mînuţele personale, INSTALL? Intreaba si tu pe aia de la bitdefender...eu doar utilizez produsul lor, si nu fac reclama. Fiecare face ce vrea. Eu asta vreau, asta fac. Link spre comentariu
cmariuss Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 (editat) @validae Ce legătură au sfinții cu mizeria asta de prostit fraierii Black friday. E blasfemie ce indrugi tu acolo. Adevarat ca sfintele moaște se mai îngropa în biserica la câțiva zeci de cm, tocmai pentru ale proteja la invazia cumanilor, tătarilor, otomanilor, catolicilor cu "cruciadele" lor sângeroase, și altor sălbatici care ne-au invadat de lungul istoriei. Poate nu știai dar mari voievozi Mircea cel Bătrân, Ștefan cel Mare, Mihai Viteazul sunt înmormântați în bisericile și mănăstirile pe care le ctitorit. Dacă soția ta îsi serbează ziua pe 14 nov, nu e normal ca tu sa o săruți, sa ii urezi la mulți ani, să-i cumperi flori, sa te porți altfel cu ea? Asa fac și creștinii cu sfinții la care au evlavie în ziua în care sunt praznuititi. Lasă să vă conducă neo marxisistii usr-isti, Mucusor, Bârna, Johannis, Tătaru, și alți incompetenți spre iluminare și integrare în absolut. Dacă nici în aceste vremuri f grele, în care fiecare zi e o vinere neagra, nu înțelegeți ca trebuie sa devenim mai buni, sa avem mai multa credință... Dumnezeu nu se lasă batjocurit. Editat Noiembrie 13, 2020 de cmariuss Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 Black Friday face parte din procesul "cerere-oferta". Asa vrem sa ne purtam, asa suntem tratati. Daca anumite chestii va oripileaza (TV, supermarketuri, malluri, etc), ignorati-le. Nu mai deschideti TV-ul, nu mai mergeti la mall, etc. In lipsa de clienti, si afacerea se duce naibii. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 13, 2020 Autor Administratori Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 La fel si cu pupatul de moaste Link spre comentariu
daniels Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 Legat de pelerinaje e mai bine sa nu judeam. Asa cum unii s-au dus pe litoral in vacanta si nu au respectat absolut nicio regula, altii se pregatesc si asteapta aceste pelerinaje. Anul asta nu am fost la mare, asta dupa multi ani pt ca am inteles sa fiu corect. La mare cand intram in apa cred ca trageam cate 2 flegme pe minut. Asa faceau si cei de pe laga mine. Hai sa fim realisti. Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 (editat) M-a pus cineva sa caut un laptop, poate prinde cu reduceri. Doamne fereste ce cacaturi de laptopuri cu generatii de procesoare din a treia am gasit, la preturi de iti vine sa sari in Dunare O vechitura de i7 generatia 5 de 14 inch e 2000 de lei, mai e si refurbised Laptop cu procesor celeron la 2200, cica redus de la 2700. Fereasca dumniezau, astia nu sunt sanatosi la cap cu preturile astea Editat Noiembrie 14, 2020 de maxente Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 https://www.caseking.de Poate găsești ceva. Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 Nici-o treaba. Au si aia niste avioane de preturi acolo... Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 Acum 23 ore, cmariuss a spus: Dumnezeu nu se lasă batjocurit. Oare? Ba se lasa, fix de slijitorii lui. Ma intreb, pe de altaparte, cum lasa Dumnezeu ca hotii si tilharii, sa traiasca mai bine decit cei ce se tirasc in genunchi, in jurul bisericii. Sau cum de nu a pus stavila acestei pandemii. Da stiu, i-a pus pe oameni la incercare! Dialectica, de! Ca prea erau pacatosi! Pai daca au fost fraieri si nu si-au cumparat indulgente, asa le trebuie! Omul isi saruta sotia pentru ca E VIE! Acum 23 ore, cmariuss a spus: Lasă să vă conducă neo marxisistii usr-isti, Adica, mai bine lasati-va condusi de popi si biserica! O data nu au spus "stati acasa oameni buni, credinta e in sufletul vostru, nu in aglomerarea la moaste"! Nu au dat un ban pentru un ventilator, odata nu s-au dus la capatiiul celor suferinzi. Dar tipa la femei, ca nu au voie sa vorbeasca in biserica si le interzice accesul in altar. Ca-s...pacatoase! Vinerea neagra, isi are sorgintea de pe vremea vinzarii de sclavi (lucru acceptat de Dumnezeu). Ca sa nu-i mai hraneasca simbata si duminica, stapinii de sclavi ii vindeau mai ieftin, ca sa scape de ei. De aici black friday. Alta origine, ar fi vineri 13, 1307, cind regele Filip si papa Clement (inalta fata bisericeasca, nu?) au poruncit masacrarea templierilor. Ca sa scapi de o datorie, fie o platesti, fie omori creditorul. Acum, black friday, nu e decit un motiv de a trage tepe, legal, celui de alaturi. Taman prin ademenire cu preturi scazute! Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 Acum 1 oră, maxente a spus: M-a pus cineva sa caut un laptop, poate prinde cu reduceri. Doamne fereste ce cacaturi de laptopuri cu generatii de procesoare din a treia am gasit, la preturi de iti vine sa sari in Dunare O vechitura de i7 generatia 5 de 14 inch e 2000 de lei, mai e si refurbised Laptop cu procesor celeron la 2200, cica redus de la 2700. Fereasca dumniezau, astia nu sunt sanatosi la cap cu preturile astea O sa te obisnuiesti cu preturile, au devenit normale de acum incolo. Bine ca laptopurile si alte componente IT nu sunt produse de stricta necesitate, ci doar niste produse de lux. Link spre comentariu
alcon Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 Nu uitaţi, BF va fi şi la anul! Link spre comentariu
cmariuss Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 (editat) . Biserica și credinciosii a cumpărat și a donat foarte mulți bani pentru ventilatoare. Dar ignoranți nu vad doar ce le da tembelizorul. Dar întreb, e treaba bisericii sa cumpere ventilatoare? Sau a statului? Dumnezeu nu îți cere sa te mergi în patru labe în jurul bisericii, e un obicei la armeni și din câte știu eu, și destul de rar întâlnit în România. Mai mult la popoarele de origine slava. Indulgentele le au vândut catolicii. Ce au făcut catolicii, templieri, noaptea Sf Bartolomeu, după marea schisma din 1054 nu ma intereseaza. Voi va permiteți sa va bateți joc de credința, de sfinți, de Dumnezeu, de valorile unui popor, de tradiții, de istorie de orice. Ați ajuns sa credeți în covid mai mult decât orice pe lumea asta... Au mai fost niște caricaturisti la Paris, care și au bătut joc de creștini, holocaust și musulmani. Și au murit măcelăriți de mahomedani, care n-au gustat gluma. https://m.adevarul.ro/news/societate/patriarhia-ajuta-cei-afectati-pandemia-covid-19-1_5e82d90a5163ec427153cfbd/index.html https://m.mediafax.ro/social/cu-ce-suma-de-bani-a-sprijinit-patriarhia-romana-lupta-impotriva-covid-19-de-unde-provin-banii-19199756 Editat Noiembrie 14, 2020 de cmariuss Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 22 minutes ago, cmariuss said: Ați ajuns sa credeți în covid mai mult decât orice pe lumea asta... Covid-19 este o realitate chiar daca mai sunt unii care nu cred ca exista . Daca te bati cu caramida in piept ca esti credincios de ce nu te bagi voluntar (brancardier macar) la un spital covid? Sau "credinciosii" ca tine nu servesc fapte bune din astea, nu? Sustii ca biserica si credinciosii au donat multi bani pentru ventilatoare, poti sa dai niste exemple concrete? Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 Acum 39 minute, cmariuss a spus: . Biserica și credinciosii a cumpărat și a donat foarte mulți bani pentru ventilatoare. Nu imi vine sa cred ca securistu' Danel a donat in numele umanitatii Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 14, 2020 Autor Administratori Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 Mai mari hoti ca bisericile nu exista, poate statul ca sunt pe o mana Acum 1 oră, cmariuss a spus: Ați ajuns sa credeți în covid mai mult decât orice pe lumea asta... Au mai fost "atei" de covid care spuneau ca Dzeu ii salveaza si au crapat de covid Daca te protejezi ca sa nu te infecteze ceva bisericos nu inseamna ca covid este religia ta. Link spre comentariu
Postări Recomandate