Administratori Badman Postat Noiembrie 13, 2020 Administratori Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 Unele magazine afiseaza pe site un pret si dupa ce il pui in cos pretul este MULT mai mare, poate si cu 50%, daca nu te uiti o musti! Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 La vestici daca nu corespunde pretul din oferta cu cel de la raft imediat ce ai sesizat ti-l da pe ultimul.Ca sa nu se considere reclama mincinoasa!... Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 La noi ,,Black Friday,, e de cele mai multe ori o glumă proastă....iar când cumperi ceva care chiar e ,,chilipir,, sunt de obicei mărfuri depăşite cel puţin moral, televizoare ce erau ieftine din start, dar li s-a mărit (ca la noi) adaosul cu 2-300% şi apoi le dau la preţ normal, că oricum şi-au scos banii din primele stocuri, etc... Ca să nu dau exemplu mărfii ce are etichetă de reducere cât roata carului, dar realitatea o contrazice.De exemplu, REDUCERE !!!.....preţ nou 200 Lei, preţ vechi 100Lei (???) Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 Ciuciu fraierday... Înainte mai găseai cât de cât ceva redus acum deloc, și oferă săracă, nu poți lua nimic. Link spre comentariu
Shambala Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 (editat) Ei "respecta" legea, au avut 1-2 exemplare din acel produs la pretul mic afisat, dar "stocul este epuizat" asa ca acelasi produs este vandut in continuare cu pret "intreg". Care pret intreg este adesea mai mare decat cu o saptamana sau o luna in urma. Am urmnarit la emag pretul la tv, hdd si ssd si am observat in urma cu 2-3 zile o crestere brusca, cu 10-30% la multe repere. Azi, la pret redus, un ssd de 480GB era doar cu 1 (un) leu mai ieftin decat acum o luna. Eu consider ca este o practica comerciala incorecta, menita intentionat sa induca cumparatorul in eroare, dar cum la conducerea Ofiicilor si Agentiilor de control si reglementare persoanele sunt puse politic (serviciul = sinecura) nu ma astrept sa ia vreo masura. Editat Noiembrie 13, 2020 de Shambala Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 13, 2020 Autor Administratori Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 Daca te uiti pe emag la Review-uri o sa vezi ca unii au scris pretul cu care au achizitionat produsul(in afara sezonului de reduceri) si o sa constati ca acum de BF sunt mai scumpe... La noi acest balck friday este un BIG F*TAI Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 De regula marfa cu pret redus se epuizeaza inainte sa-ti dai seama. Am urmarit o licenta antivirus pt 5 dispozitive si am prins dimineata la un pret cu 35% mai mic decat cu cel pe care l-am urmarit de 2 luni incoace. Alta treaba la telefoane. La ora 9 majoritatea modelelor populare, erau pe stoc epuizat. Am urmarit de curiozitate. Nu stiu cati au apucat oferta, dar e clar ca nu toti care au dorit. Marea majoritate vor apare la vanzare pe olx. In mod normal, evit sa cumpar la liber, cu toate promotiile lor, pt ca am destule facilitati de la abonamente. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 13, 2020 Autor Administratori Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 La ce ai nevoie de antivirus ? Wingozele are cel default care a mai bun ca multe altele Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 Pt telefoane in primul rand. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 Nu mai urmăresc ,,ofertele,, de BF de ani buni, m-am convins cum stă treaba la noi....când primesc spam sau mesaje pe telefon îi înjur vârtos şi-i bag la spam. Dacă vrei să cumperi ceva ieftin, te documentezi bine de preţuri şi-l cumperi la preţ ok atunci când vrei, nu de blac fraidei.... Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 (editat) Acum 13 minute, validae a spus: te documentezi bine de preţuri şi-l cumperi la preţ ok atunci când vrei, Pai cam asta am si facut. Licentele cumparate anul trecut expira in decembrie, si ma indoiesc sa mai prind ceva mocaciune pana prin februarie, cand au vanzarile la pamant. Pt 15...17 lei pe an, cate iese pt un dispozitiv, nu cred ca e gaura mare in buget. Folosesc telefonul foarte des pt plati, si am aplicatii de internet banking.Poate nu-s infailibile (licentele), dar ma simt mai bine cand stiu ca am cat de cat o protectie, si mai ales cand primesc notificari ca antivirusul isi face treaba. Si daca tot ies ieftin, mai bag ce ramane pe laptop sau PC. Editat Noiembrie 13, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 Acum 4 ore, Vasile a spus: Unele magazine afiseaza pe site un pret si dupa ce il pui in cos pretul este MULT mai mare, poate si cu 50%, daca nu te uiti o musti! Care-s magazinele alea ? Da macar un singur exemplu de site relativ mare. Nu am intalnit asa ceva pana acum. Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 (editat) E din cauza ca e vineri 13... In rest doar nu te astepti ca sa fie reduceri pe bune pe scara larga. De unde atata darnicie? Cand iti trebuie ceva cauti cel mai bun pret si il cumperi, daca nu e f urgent mai astepti si mai cercetezi piata. Black firday e doar sa creeze isterie de a cumpara ca domne, e ieftin, slabe sanse sa prinzi ceva. Editat Noiembrie 13, 2020 de Sharky Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 Acum 52 minute, doru3160 a spus: Pt telefoane in primul rand. Ha? Ce dracu' face un antivirus pe telefon, unde tre' să dai singur, cu mînuţele personale, INSTALL? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 (editat) Black Fuck e ca pupatul moaştelor doar de ziua sfântului respectiv, că până atunci ai zice că-s îngropate la zece metri sub catedrală.....dar cum prostimea ,,credincioasă,, nevoie mare se înghesuie acolo şi din alte raţiuni decât cele divine, aşa şi cei care urmăresc chilipiruri de BF ar putea să găsească reduceri reale în orice perioadă a anului, doar să caute..... Editat Noiembrie 13, 2020 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate