TibiBzg Postat Noiembrie 12, 2020 Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 Salutare! Vreau sa cumpar un SSD si cel care-l vinde a spus ca nu merge, iar cauza este Eroarea asta I/O. Din ce cauza credeti ca este aceasta eroare? Este defect SSD-ul, fizic, sau este o problema pe partea de soft (windows)? Din experienta dumneavoastra, cauza acestei erori care a fost? Link spre comentariu
nico_2010 Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 De ce nu cumperi tu unul nou? Preturile sunt rezonabile. O simpla cautare arata cam asa: "Reasons for Hard Drive I/O Error Why does your external hard drive have the I/O device error message? It mainly lies in your hard disk. The hard drive is damaged physically or logically The file system of the hard drive is incompatible with the computer The drivers need to be updated The Windows transfer mode is incompatible with the hard drive" Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 SSD defect, cat de fraier sa fii ( fara suparare ! ) sa cumperi asa ceva sperand ca e o problema software ? Link spre comentariu
TibiBzg Postat Noiembrie 13, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 Acum 11 ore, nico_2010 a spus: De ce nu cumperi tu unul nou? Preturile sunt rezonabile. O simpla cautare arata cam asa: "Reasons for Hard Drive I/O Error Why does your external hard drive have the I/O device error message? It mainly lies in your hard disk. The hard drive is damaged physically or logically The file system of the hard drive is incompatible with the computer The drivers need to be updated The Windows transfer mode is incompatible with the hard drive" pentru ca este 25 de lei ssd ul despre care vorbesc. Da. inainte sa initiez topicul am dat si eu un search. Acum 4 ore, modoran a spus: SSD defect, cat de fraier sa fii ( fara suparare ! ) sa cumperi asa ceva sperand ca e o problema software ? D-asta am initiat topicul. In speranta ca meseriasilor le mai scapa cate un secret. Si pentru ca sunt curios sa vad daca-l pot repara EU. Daca nu repari chestii nu ai cum sa intelegi despre ce vorbesc. Link spre comentariu
sxn1 Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 Aici ai fost? http://www.hddoracle.com/viewtopic.php?f=106&t=2819&p=21160#p21647 https://forum.hddguru.com/viewtopic.php?f=10&t=40588 Si cate or mai fi... Link spre comentariu
modoran Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 SSD-urile nu se repara, nu cred ca sunt "meseriasi" pe aici ce repara cu succes asa ceva, pur si simplu din cauza faptului ca nu prea ai ce repara la ele. Sigur, teoretic se poate, dar practic nu. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 In definitiv sunt banii tai, timpul tau. Presupun ca ai tot ce presupune "repararea" unui SSD, adica de la schema la componentele posibil a fi identificate ca defecte si, evident, trecand prin echipamente de masura specifice! Mult succes! Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 14, 2020 Partajează Postat Noiembrie 14, 2020 Despre ce SSD vorbim?! Daca este un SSD Enterprise gen Nytro, cu memorie SLC/MLC 3D,care costa de la 700 de euro in sus, si-l cumparati cu pret de breloc(25 de lei) atunci are sens preocuparea de a-l repara, chiar daca asta inseamna schimbare de controller, dar daca e vreun SSD consumer, si ala cu memorie TLC planara, e ridicol! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum