Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preamplificator phono cu D3a

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Jandarmii se pot pensiona la 45 de ani, ştiu asta fiindcă am avut ocazia să intru în jandarmerie, dar (din prostia tinereţii)am refuzat...

@der_doktor...nu mai trata toţi noii veniţi ca pe clone ale lui ,,adrian pic,, fiindcă nu e chiar aşa.

Unii sunt chiar clone, alţii chiar noi pe forum, dar nu-i poţi băga pe toţi în aceeaşi oală.Nu toţi au descoperit Elforum în aceeaşi perioadă cu noi....sau poate doar au urmărit forumul, dar şi-au făcut cont mai târziu.

Editat de validae
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• merck

4

• THOMAS

3

• validae

3

• PlutothePup

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vali, legat de ''clone''...daca citesti atent ''toata activitatea'' pe forum ii recunosti dupa stilul de exprimare. Nu se arunca un ''nou venit'' direct la ''tuburi'' si mai ales la D3a.

Legat de jandarmerie, cred ca am avut o cunostinta comuna, pe George P.

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 5 ore, validae a spus:

Jandarmii se pot pensiona la 45 de ani, ştiu asta fiindcă am avut ocazia să intru în jandarmerie, dar (din prostia tinereţii)am refuzat...

@der_doktor...nu mai trata toţi noii veniţi ca pe clone ale lui ,,adrian pic,, fiindcă nu e chiar aşa.

Unii sunt chiar clone, alţii chiar noi pe forum, dar nu-i poţi băga pe toţi în aceeaşi oală.Nu toţi au descoperit Elforum în aceeaşi perioadă cu noi....sau poate doar au urmărit forumul, dar şi-au făcut cont mai târziu.

La jandarmerie este cea mai proastă meserie :2loser::rade:

Bine că nu te-ai făcut jandarm, să te bați cu galeriile, să bați femei și copii sau să dai zăpada când alții stau la bodegă. 

Știi cum este...... ești la ordin... 

Editat de viobio
Link spre comentariu

Depinde de care parte a bastonului eşti....dar mă gândesc că urma să fiu instructor, nu mardeiaş de stradă.Cel puţin asta mi s-a propus atunci, eu terminând armata ca sergent în fostele trupe de securitate.Dar exact de chestia cu ,,eşti mereu la ordin,, m-am ferit când am refuzat oferta.Pe de altă parte, acum eram deja pensionar cu pensie cam dublă faţă de salariul actual...

Editat de validae
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 1 oră, validae a spus:

Depinde de care parte a bastonului eşti....dar mă gândesc că urma să fiu instructor, nu mardeiaş de stradă.Cel puţin asta mi s-a propus atunci, eu terminând armata ca sergent în fostele trupe de securitate.Dar exact de chestia cu ,,eşti mereu la ordin,, m-am ferit când am refuzat oferta.Pe de altă parte, acum eram deja pensionar cu pensie cam dublă faţă de salariul actual...

Mulți am fost ofertanți cu rămânerea în uniforme, să nu îți pară rău! Alții au ajuns în alte uniforme sau fără uniformă și și-au... tut viața, cunosc destui. Am prieten de seama mea care a avut ochii albaștri, a ajuns vai de capul lui, un nefericit, fără familie fără prieteni, când intri în structurile militarizate poți deveni chiar victima lor, tocmai pentru că ești la ordin, de multe ori faci ce moral nu ai face. 

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Mulțumim pentru cablaj! Eventual daca il poti posta in PDF separat cele 2 fete! Oricum ne scuteste de muncă! 

Succes!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări