Vittorino Postat Noiembrie 11, 2020 Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Va salut! Puteti sa ma ajutati cu o poza sau chiar cu schema mecanicii pick-up-ului care echipeaza combina Compact03? Am primit de ceva timp o astfel de combina si a fost transportata eficient de curier. Are 2 piese care zdranganeau prin carcasa si doresc sa le prind la loc. Piesele sunt in pozele alaturate. Una dintre ele era prinsa de un arc in zona bratului. Mecanica pick-up-ului este RFT-Ziphona si cred ca a echipat cam toate combinele realizate de Electronica / Tehnoton in anii 1980 ... 1990. Mutumesc mult. Zona in care am gasit piesa legata de arculet este pozata mai alaturat. Se vede unde era prins arculetul. Banuiesc ca piesa legata de acesta intra in decupajul cu fanta dreptunghulara. Dar unde intra piesa sub forma de sageata? As dori o poza facuta zonei respective la un pick-up functional. Mutumesc pentru intelegere. PS. Cred ca nu e necesara poza combinei... Compact03 este foarte cunoscuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum