ciuca paul Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Va salut. Am folosit pana acum sursa universala ups001,pe care o cunosc dar sora ei zd07a cica, ar fi mai buna (tensi. in stan-by fiind mai mica).Personal pe aceasta n-am folosit-o si as vrea sa o folosesc intr-un incarcator sa-mi scoata o tensiune mica(21v),dar nu stiu daca o pot adapta in plaja de reglaj ptr. ce am eu nevoie.A folosit-o cineva in astfel de situatii? Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Depinde de ce inlocuiesti. Daca nu e de putere mare poate ceva asaemanator sau CA888 O foto,nu reclama,cam cu se conecteaza,vezi daca se potriveste la ce ai nevoie. Am vazut si CA-901 cu alimentare sparata,din partea secundar,si comanda on-off Link spre comentariu
ciuca paul Postat Noiembrie 10, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Cum spuneam ,este defect controlerul din partea primara si nu se gaseste nicaieri care in secundar trebuie sa incarce acumulatori de 24 v 5a .Tens.secundara trebuie sa furnizeze cred ca un curent de 3a . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum