Paun Daniel Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Salut am o centrală electrică protherm ray 28kw de vreo 6-7 ani și de vreo 3 zile când se oprește din ambient îmi licărește ledul din dreapta de pe panou ce arată intrarea de tensiune in centrală . Menționez ca centrală funcționează la fel numai ca îmi licărește ledul și ma îngrijorează . Știe cineva care este problema? Rog frumos. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Manualul utilizatorului nu specifică nimic despre erorile ce pot apărea acolo ? Link spre comentariu
crmn1 Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Cel mai probabil ai probleme de placă electronică. Dacă ai posibilitatea și poți vedea placa uită-te dacă nu cumva se observă condensatori umflați. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Pune o poză de aproape cu placa aici:https://imgur.com/upload Apoi dai click dreapta cu mouse-ul pe spaţiul pozei postate acolo, alegi ,,copy image,, sau ,,copy image location,, şi Paste aici pe forum, astfel poza apare direct, nu ca link. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum