Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema boxe auto

Mirancello

Postări Recomandate

Salutare, 

La un Ford Focus 2008 as avea o problema cu difuzoarele de pe stânga în sensul ca atunci când conectez pe aux telefonul boxele de pe stânga se aud foarte prost, neclar, un harait neclar.... Ciudat este ca pe radio se aud perfect toate boxele (4). Ca să încerc să îi dau de cap am cumpărat alta mufă (mufă ce întra în radio cd + Jack audio) și cablu și am testat însă problema a rămas aceeași (pe radio se aude ok, când trec pe aux - se aude prost pe stânga). Sa fie o problema de electronică sau e necesar numai sa refac lipiturile din radio cd??? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daniel_2004

3

• Mirancello

2

• validae

1

• laur+

1

Top autori în acest subiect

Problema nu e de la boxe clar...

Dacă s-a schimbat cablul de aux aș încerca și cu altă sursă (un al doilea telefon).

Dacă și cu altă sursă se aude la fel aș zice că problema e la mufa (sau altceva) aparatului.

Link spre comentariu

Gunoaie intrate in mufa unitatii auto care duc la contact imperfect sau vreun scurt intre masa si canalul stang. Soc mecanic care a dus la fisurarea unori lipituri. Integratul care se ocupa de intrarea de AUX a cedat psihic. Pentru toate e nevoie de demontarea aparatului.

O alta varianta, dar banuiesc ca a fost exclusa: unele huse de telefoane sunt prea groase si jack-urile nu intra complet. Rezulta sunet doar pe canalul drept, stangul nu mai face contact, sau face contact imperfect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări