Mirancello Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Salutare, La un Ford Focus 2008 as avea o problema cu difuzoarele de pe stânga în sensul ca atunci când conectez pe aux telefonul boxele de pe stânga se aud foarte prost, neclar, un harait neclar.... Ciudat este ca pe radio se aud perfect toate boxele (4). Ca să încerc să îi dau de cap am cumpărat alta mufă (mufă ce întra în radio cd + Jack audio) și cablu și am testat însă problema a rămas aceeași (pe radio se aude ok, când trec pe aux - se aude prost pe stânga). Sa fie o problema de electronică sau e necesar numai sa refac lipiturile din radio cd??? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Ai încercat cu volumul telefonului mai mic ? Să nu fie prea mare nivelul pe canalul stîng şi să supramoduleze... Link spre comentariu
laur+ Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Posibil să fie mufa mama din radio cd. Link spre comentariu
Faker Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Atunci nu ar merge nici pe radio. Link spre comentariu
daniel_2004 Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Problema nu e de la boxe clar... Dacă s-a schimbat cablul de aux aș încerca și cu altă sursă (un al doilea telefon). Dacă și cu altă sursă se aude la fel aș zice că problema e la mufa (sau altceva) aparatului. Link spre comentariu
Mirancello Postat Noiembrie 11, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Am încercat și alta sursa de semnal și e la fel... Daca era vreo petarda de radio cd as fi zis dar totuși e un Sony care, împreună cu Viper4android se auzea perfect. Link spre comentariu
daniel_2004 Postat Noiembrie 11, 2020 Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Orice se strică pe lumea asta... Link spre comentariu
bmwh548 Postat Noiembrie 12, 2020 Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 Gunoaie intrate in mufa unitatii auto care duc la contact imperfect sau vreun scurt intre masa si canalul stang. Soc mecanic care a dus la fisurarea unori lipituri. Integratul care se ocupa de intrarea de AUX a cedat psihic. Pentru toate e nevoie de demontarea aparatului. O alta varianta, dar banuiesc ca a fost exclusa: unele huse de telefoane sunt prea groase si jack-urile nu intra complet. Rezulta sunet doar pe canalul drept, stangul nu mai face contact, sau face contact imperfect. Link spre comentariu
daniel_2004 Postat Noiembrie 12, 2020 Partajează Postat Noiembrie 12, 2020 Bună aia cu husa... Am pățit, dar nu mi-am dat seama să mai zic de ea... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum