trinetservice Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Buna ziua, doresc sa cumpar 30 cablaje imprimate pe o singura parte, fara gauri metalizate,ca in pozele atasate eventual montajul complet cu piesele plantate, revin cu detalii despre valorile pieselor va multumesc Florin Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Trinet.N-ai postat unde trebuie.Pune la rubrica Servicii.Intai trebuie proiectat cablajul.Apoi sunt mai multi care le pot executa. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Am mutat unde trebuie. Link spre comentariu
djvas Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Se poate reproduce usor si cablajele se pot face la fabrica. Pot eu sa te ajut inclusiv cu plantatul, adica produsul finit, dar va fi necesar unul pentru a putea fi copiat, asta daca nu ai schema. Daca vrei sa colaboram continuam pe privat. Se poate da si factura daca se doreste Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Noiembrie 11, 2020 Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Daca imi dai un PDF cu cablajul te servesc eu cu placere (contra cost desigur) Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 11, 2020 Partajează Postat Noiembrie 11, 2020 Si,daca nu-i secret,la ce serveste montajul?Poate are cineva si o alta solutie.Pare cam "batrana" placa. Link spre comentariu
Postări Recomandate