bigpriap Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 (editat) Evident ca o caut pe cea mai buna, cea mai ieftina, cea mai mica, cea mai fiabila, cu cele mai multe functii As prefera ceva pana in 2000, nu stiu cat o sa am de printat dar nu ma deranjeaza capacitate mai mare de lucru. Wi-Fi, ADF cu o singura trecere. Evident vreau cartuse/chip-uri compatibile. Momentan m-am oprit la https://www.brother.ro/printers/laser-printers/mfc-l3770cdw. Alate pareri, recomandari? Editat Noiembrie 9, 2020 de bigpriap Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Bigpriap.Cred ca n-ai trecut bine bugetul "ieftin".20000 de lei?? Vezi ca sunt baietii la multe saituri de refill foarte documentati.Nu cred sa nu-ti dea un sfat pertinent. Link spre comentariu
radasous Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Acum 52 minute, bigpriap a spus: Evident ca o caut pe cea mai buna, cea mai ieftina, cea mai mica, cea mai fiabila, cu cele mai multe functii As prefera ceva pana in 20000, nu stiu cat o sa am de printat dar nu ma deranjeaza capacitate mai mare de lucru. Wi-Fi, ADF cu o singura trecere. Evident vreau cartuse/chip-uri compatibile. Momentan m-am oprit la https://www.brother.ro/printers/laser-printers/mfc-l3770cdw. Alate pareri, recomandari? Consumabilele sunt cam scumpe pentru 1000 pagini: https://www.brother.ro/supplies/laser/toner/tn/tn243bk Pe mine ma costa ccam tot atat un cartus original de 38000. Imprimanta este ceva mai barosana si mult mai rapida la scanare, Toshiba e-studio 2555C, a fost cumparata SH si este abuzata zilnic de un an si ceva. Este o varianta de analizat piata de imprimante SH, important este sa fie cumparate de la firme specializate, ce asigura consumabile si mentenanta. Link spre comentariu
bigpriap Postat Noiembrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Cu cat e de volum mai mare (ca pagini recomandate pe luna dar si fizic) si costul pe pagina e mai mic. Toshiba dumneavoastra e ... mare pentru mine si la prima cautare pretul second depaseste bine 2000 (am gresit eu punand un zero in plus, am corectat) . Am cautat si second, nu am gasit ceva sa se incadreze, inca. Link spre comentariu
radasous Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Acum 3 ore, bigpriap a spus: Cu cat e de volum mai mare (ca pagini recomandate pe luna dar si fizic) si costul pe pagina e mai mic. Toshiba dumneavoastra e ... mare pentru mine si la prima cautare pretul second depaseste bine 2000 (am gresit eu punand un zero in plus, am corectat) . Am cautat si second, nu am gasit ceva sa se incadreze, inca. Am dat toshiba doar ca exemplu, comparativ cu imprimantele noi, am si un Lexmark nou la care tonerul negru este 1500 lei, culorile in jur de 2300 bucata. Am renuntat la Lexmark... Oricum, nu va luati doar dupa povestile de pe site-urile de vanzari, ca mai sunt si alte costuri, nu doar tonere, mai bine apelati la un magazin local, cei de acolo stiu foarte bine ce imprimante sunt rezonabile. Link spre comentariu
bigpriap Postat Noiembrie 10, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 BROTHER MFC-L8690CDW - modelul urmator, superior, l-am gasit la pret mai mic (1990 RON). Cred ca asta e alegerea corecta. Link spre comentariu
Postări Recomandate