norad Postat Ianuarie 22, 2023 Partajează Postat Ianuarie 22, 2023 (editat) Am gasit. Panzele Taifun si Goliath sunt produse de firma Josef Haunstetter. Cu cat numarul (#) e mai mic, cu atat panza e mai fina. Taifun 50 e cu dinti dubli (pas dublu). Goliath 52 e cu dinti normali. Zarsa e o panza torsionata. Detalii gasiti in catalogul lor. https://www.haunstetter-saegenfabrik.de/wp-content/uploads/Haunstetter_Produktkatalog.pdf Obs. Nu intentionez sa fac reclama acestei marci. E doar pt. informare. Editat Ianuarie 22, 2023 de norad Link spre comentariu
Danco Postat Februarie 22, 2023 Partajează Postat Februarie 22, 2023 un proiect care merita vazut.... ...sunt la faza de achizitie de materiale...sper intr-o luna sa incep sa lucrez la acest proiect Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 11 Partajează Postat Mai 11 Eu mi-am cumpărat unul parkside, Cel din imagine. Este super. Merge cu panze proxxon care se găsesc ușor. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 29 Partajează Postat Mai 29 Acum 3 ore, yo9hrb a spus: Taie aluminiu? Gros de 1.5-2mm Nu am panze pentru metal. Nu știu unde sa găsesc. Link spre comentariu
ex.escu Postat Mai 29 Partajează Postat Mai 29 Panze pentru metal (materiale dure) gasiti la hor....h, cu dantura normala , fina si foarte fina, se poate taia aluminiu,circuit imprimat,etc. Link spre comentariu
validae Postat Mai 30 Partajează Postat Mai 30 Se găsesc online ușor.... https://www.hobbytools.ro/cumpara/panze-fara-pin-pentru-traforaje-proxxon-28113-41-tpi-12-buc-2283 Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 30 Partajează Postat Mai 30 Acum 10 ore, ex.escu a spus: Panze pentru metal (materiale dure) gasiti la hor....h, cu dantura normala , fina si foarte fina, se poate taia aluminiu,circuit imprimat,etc. Pentru lemn și plastic am găsit la hornbach dar pentru metal se pare ca nu(am căutat la standul proxxon) sau nu am căutat unde trebuie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum