FPGA Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Buna ziua, Vreau sa achizitionez un ferastrau de traforaj si am ramas la doua modele:Proxxon DS460 sau Hegner Multicut 1. Nu ma pot decide ce sa aleg si va rog sa ma ajutati. Va multumesc!!! Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Fierastrau ca fierastrau , am primit unul cadou ,dar unde se gaseste placaj adecvat ca ma intereseaza si pe mine .Scrieti daca stiti , si unde se gasesc lame de rezerva. Link spre comentariu
FPGA Postat Noiembrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Acum 30 minute, Усилитель a spus: Fierastrau ca fierastrau , am primit unul cadou ,dar unde se gaseste placaj adecvat ca ma intereseaza si pe mine .Scrieti daca stiti , si unde se gasesc lame de rezerva. Si panze si placaj gasesti peste tot....Dedeman,Hornbach..... Link spre comentariu
manolo Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Depinde ce calitate de placaj doresti,ceva de calitate ,grosimi,nr.straturi se gaseste doar la magazine de modelism. Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Acum 18 ore, Усилитель a spus: Fierastrau ca fierastrau , am primit unul cadou ,dar unde se gaseste placaj adecvat ca ma intereseaza si pe mine .Scrieti daca stiti , si unde se gasesc lame de rezerva. Probabil aveti un amic milionar, daca v-a donat genul de fierastrau de traforaj de care intreaba initiatorul... https://www.youtube.com/watch?v=IC4EN2cp_9g https://www.emag.ro/fierastrau-traforaj-electric-profesional-hegner-multicut-1-01100000/pd/DLX9QFBBM/ In Leroy am vazut duminica asta si placaj de maracumba, arborele de fier, balsa, etc, si plexiglass de toate marimile, destul de ieftin. Link spre comentariu
Den Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Acum panze nu gasesti decat foarte foarte rar ,eu tot timpul ma uit dupa ele si nimic...nimic..Daca mai necesita si scurte..e grav.. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Pentru traforaj folosesc unul confectionat din teava otel fi 10mm.Bate toate tablaraile!Ideal ar fi sa gasesti teava inox fi 10-12 mm. Panze mai am elvetiene pentru metal.Se foloseau la bijuterii si modelaj. Uite aici o locatie in Severin.O recomand.Banui ca provin din stocurile vechi de la Vagoane.Acolo le utilizau la taierea tablei de alama utilizata pt sabloane inscriptionare. https://m.olx.ro/oferta/panza-traforaj-elvetiana-vallorbe-nr-3-ID2jAKT.html?reason= Pt lemn e plin Olxul de oferte. Panzele de metal elvetiene merg f bine si la plastic si la lemn.Rezista mult. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 10, 2020 Partajează Postat Noiembrie 10, 2020 Si am uitat ceva.Daca iei traforaj cu motor neaparat sa aiba turatie variabila.Materialele se taie la viteze diferite.Si panzele necesita viteze diferite. Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 La 10.11.2020 la 11:02, Den a spus: Acum panze nu gasesti decat foarte foarte rar ,eu tot timpul ma uit dupa ele si nimic...nimic..Daca mai necesita si scurte..e grav.. Panze de traforaj manual? Gasiti la Prak..er in Militari toate marimile, marca Connex, fabricate in Germania. Link spre comentariu
Den Postat Noiembrie 13, 2020 Partajează Postat Noiembrie 13, 2020 (editat) Nici nu mai exista reteaua respectiva de ceva timp..Da ma refeream la cele electrice.Nu am observat ca deja din a doua postare s-a deviat. Editat Noiembrie 13, 2020 de Den Link spre comentariu
one Postat Noiembrie 16, 2020 Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 La 09.11.2020 la 9:22, FPGA a spus: am ramas la doua modele:Proxxon DS460 sau Hegner Multicut 1. Nu ma pot decide ce sa aleg si va rog sa ma ajutati. Aruncand o privire pe internet observ ca al doilea model costa de 4 ori mai mult. In acest caz cred ca este important si bugetul dvs. si cat aveti intentia sa il folositi. Eu personal nu as lua nici unul dintre cele 2. Sculele Proxxon sunt pentru hobbisti, daca vreti ceva profesional, cred ca e cazul sa luati altceva. Cred ca la un pret intre cele 2 optiuni pe care le-ati prezentat sunt o multitudine de modele de la alte marci. Link spre comentariu
FPGA Postat Noiembrie 16, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2020 Acum 14 ore, one a spus: Aruncand o privire pe internet observ ca al doilea model costa de 4 ori mai mult. In acest caz cred ca este important si bugetul dvs. si cat aveti intentia sa il folositi. Eu personal nu as lua nici unul dintre cele 2. Sculele Proxxon sunt pentru hobbisti, daca vreti ceva profesional, cred ca e cazul sa luati altceva. Cred ca la un pret intre cele 2 optiuni pe care le-ati prezentat sunt o multitudine de modele de la alte marci. Ambele modele au cam acelasi pret...in jur de 2300 de lei. Nu vreau neaparat ceva profesional pentru ca nu o sa lucrez cu el in cantitati industriale....dar sa iti poti face treaba decent! Tinand cont ca sunt unele si cu 500 600 de lei am zis ca la cat costa cele doua modele o fi ceva de capul lor. Problema este ca nu am lucrat si nu am vazut in realitate nici unul din cele doua modele si nu ma pot hotara la care sa raman. La proxxon am vazut ca motorul are 200 de w fata de 100 la hegner...nu stiu cat conteaza...... Link spre comentariu
one Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Scuzati intarzierea. Am mai aruncat o privire pe internet si am gasit Proxxon la preturi variabile, cel mai mare fiind in jur de 2300 (care ar fi pretul de lista), dar Hegner costa cel putin cu 50% mai mult. Daca ati gasit Hegner cu 2300 as merge pe asta. Parere personala oricum... Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 23, 2020 Partajează Postat Noiembrie 23, 2020 Nu vreau sa fiu carcotas da' la preturile astea peste 2000 de lei cred ca merge un traforaj facut acasa.Cu motor CC de 50-100w si excentric.In partea de sus arc pentru contra.Sigur iese sub 500 lei! Cu masa deplasabila pe verticala.Am impresia ca modelul din poza de mai sus nu are asa ceva.Conteaza ca panza sa nu lucreze numai pe o anumita zona. Link spre comentariu
norad Postat Ianuarie 18, 2023 Partajează Postat Ianuarie 18, 2023 Aveti idee cum sunt clasificate panzele de traforaj manual? Am gasit prin De...man niste seturi fabricate de Taifun sau Goliath, dar n-am inteles ce-i cu numerele/marimile #1, #3, #5, #7, #9, #3+5. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum