Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV Philips 43pft4112/12 din 2018, a bubuit si s-a stins

raidaru

Postări Recomandate

Omul întreabă pentru ca unii depanatori cer sume mari și pentru o constatare.Nu mai zic daca e un defect minor ca vei fi taxat ca la unul major ca de ,nu mai sunt depanatori.Se pare ca sa reușit îngroparea acestei meserii...Trist dar adevărat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• raidaru

5

• iuliantv

3

• sla

2

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 11 ore, gymy a spus:

Omul întreabă pentru ca unii depanatori cer sume mari și pentru o constatare.Nu mai zic daca e un defect minor ca vei fi taxat ca la unul major ca de ,nu mai sunt depanatori.Se pare ca sa reușit îngroparea acestei meserii...Trist dar adevărat.

intreaba ce?

nu a avut nici bunul simt de a da capacul jos sa vizualizeze ce ar fi putut ,,bubui,, dar are pretentii ca oamenii sa-i dea un verdict si un pret asupra reparatie,de ce aparati asemenea ,,idei,, ?nu sa reusit decat protejarea acestei meserii pentru cei care au cat de cat habar si bun simt ,eu unul sant satul de clienti ce vin cu ,,lectia facuta,, ,,nu e ceva grav tv-ul e nou ,o siguranta,un condesator ceva,, eu unul inainte de a rezolva un tv ,fac o inspectie asupra defectului,pagubelor,si a timpului necesar reparatie,iau in calcul vechimea, pretul unui tv de acel gen,si clientul ,dupa care comunic pretul total,nu-i convine omului asta e ,sa se duca unde vrea ,e simplu,nu iau bani de constatare,dar nici nu-i zic omului ce trebuie schimbat,decat daca ramane la mine in reparatie,si nu cred ca e o avere sa dai 50lei o constatare ,daca iti e frica de pretul final,

Link spre comentariu

Dacă vedeam la timp acest subiect, îl trimiteam din prima acolo unde îi e locul, adică la Pubelă.Păi cu astfel de întrebări puerile nici nu trebuie luaţi în serios, trebuie raportat postul imediat.V-aţi pierdut timp inutil pentru unul care nici n-a avut curiozitatea să dea ălea douăzeci de şuruburi de la capac şi să verifice ,,organoleptic,, cum se spunea în manualele de depanare de dinainte de 90.Adică să miroase, audă şi vadă ce s-a troznit, uneori sar bucăţi din integrate, condensatorii curg, sau efectiv explodează.Este evident că iniţiatorul nu are absolut nicio pregătire în domeniu, dar să vii cu întrebarea ,,a puşcat ceva şi s-a stins, ce poate fi, sau cât costă ? ,, fără să desfaci măcar capacul....denotă altceva.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări