xaxa Postat Noiembrie 8, 2020 Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Nu m-am uitat decit la poza cu gatitul si nu am vazut initial figura, crezusem ca a revenit Hatsune Miku, avusese si ea niste reclame cu sucuri, salate, chestii Da la figura chiar seamana cu Gogo. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 8, 2020 Administratori Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Si ultima poza, nu va mai arat altele Scenele si fata sunt create cu un joc https://store.steampowered.com/app/1250650/AIShoujoAI/ Link spre comentariu
diaconuliviu Postat Noiembrie 8, 2020 Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Acum 19 ore, Vasile a spus: [...] Asa vreau eu ca avatarul implicit sa fie acesta, cui nu-i convine sa fie sanatos sau sa si-l schimbe. Am deblocat-o, puteti sa va schimbati poza De unde? Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 8, 2020 Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Păi n-ai intrat unde trebuie ...dă clic acolo unde te autentifici ca user( mă refer la cele trei dungi din partea dreaptă sus a forumului) și urmează calea : cont-profil și în stânga sus e o iconiță care îți oferă posibilitatea de a-ți schimba poza. Link spre comentariu
flomar60 Postat Noiembrie 8, 2020 Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Procedati asa: click pe nick-name, click profil si,pe langa altele apare asa: .....apoi click pe patratul de sub poza si apare asa: ....spor! Link spre comentariu
diaconuliviu Postat Noiembrie 8, 2020 Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Multumiri amindurora. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 9, 2020 Administratori Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Am sa elimin de la avatar poza cu fata mascata Motivul: Derutanta Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Si periculoasa. Liza a vazut-o si n-a vrut sa creada ca-i din oficiu. Asa ca a trecut la amenintari cu sucitoarea. Link spre comentariu
Postări Recomandate