elmar Postat Noiembrie 7, 2020 Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Ba există în setările de cont, să poți schimba poza aia. Link spre comentariu
petreelectronic Postat Noiembrie 7, 2020 Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 imi apare doar sa ma conectez cu Google Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 7, 2020 Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Ai dreptate...poza de la avatar nu pot nici eu s-o înlocuiesc...probabil că această opțiune e blocată de admin. Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 7, 2020 Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 (editat) Nu merge așa...se schimbă doar fundalul din cont ...poza la avatar rămâne tot aia ...cel puțin , așa e la mine, care nu am mai avut poză...era doar aia „default„ de pe forum. Editat Noiembrie 7, 2020 de elmar Link spre comentariu
cmariuss Postat Noiembrie 7, 2020 Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 (editat) Lasati mai bine cum a fost. Se creează confuzie în primul rand. În al doilea rand oricine știe ca e obligat sa poarte masca. Asta e propaganda neo-marxista. Mai lăsați omul sa respire și la propriu și la figurat. Editat Noiembrie 7, 2020 de cmariuss Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 7, 2020 Administratori Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 55 minutes ago, cmariuss said: Asta e propaganda neo-marxista Te-ai trezit si tu ? Vezi ca locul de aberat este in alta parte. Asa vreau eu ca avatarul implicit sa fie acesta, cui nu-i convine sa fie sanatos sau sa si-l schimbe. 1 hour ago, elmar said: Ai dreptate...poza de la avatar nu pot nici eu s-o înlocuiesc...probabil că această opțiune e blocată de admin. Am deblocat-o, puteti sa va schimbati poza Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Noiembrie 7, 2020 Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Acum 3 ore, Vasile a spus: mai jos un pic sub chiloti, nu se vede in poza Miscare strategica. Deci ca sa ma dezinfectez tre’ sa-mi bag mana sub chiloteii ei. Dupa aia o las sa ma bata! Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 7, 2020 Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Țeapă... Vezi ca nu poarta chiloți. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Noiembrie 7, 2020 Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Cine a verificat deja,stie. Link spre comentariu
icar Postat Noiembrie 7, 2020 Partajează Postat Noiembrie 7, 2020 Acum 7 ore, cmariuss a spus: Mai lăsați omul sa respire și la propriu și la figurat Da' ce, nu poti sa tespiri? Ia vezi sa nu... Nu-ti fa probleme, aia destepti pot respira si prin masca! Cit despre propaganda marxista, ce sa zic, numai pe englezi, nemti si austrieci nu-i poti acuza de marxism, fie el si neo. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Noiembrie 8, 2020 Administratori Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Deci v-am mai promis o poza... fara masca Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 8, 2020 Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 E ruda cu Madalina? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 8, 2020 Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 E interesant pe ce găteşte fata, nu-i nici plită cu inducţie (că are grătar), dar nici aragaz, că nu văd ochiurile....dar sigur, cei mai mulţi nu dau importanţă la chestii ce nu au legătură cu fizicul fetei. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Noiembrie 8, 2020 Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 E plita cu inductie cu model gratar de aragaz. Cum si intituleaza foto? Femeie la cratita? Link spre comentariu
Postări Recomandate