xdanx Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Sunt in faza de studiu, analiza, cautare a unei scheme de amplificator cu casti in clasa A, max 1w, thd cat mai mic, cu o lampa cat mai buna si dedicata audio gen 300B. Daca are cineva o schema "adevarata" va rog postati. Eu am gasit o schema foarte simpla SSSE (single-ended/single-stage/single-tube) cu lampa D3A, parca prea frumos sa fie adevarat. Asta si vreau ceva simplu. Pareri cava.... Mai multe detalii in link: http://www.audiodesignguide.com/NewHeadphoneAmp/index.html Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 (editat) 23 minutes ago, xdanx said: Eu am gasit o schema foarte simpla SSSE (single-ended/single-stage/single-tube) cu lampa D3A, parca prea frumos sa fie adevarat. Este 100% adevarat. D3A este un tub de top,traful Lundahl iar este de top, deci si calitatea obtinuta va fi de top. Buba este pretul destul de piperat. Editat Noiembrie 6, 2020 de merck Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 D3a nu e chiar scumpă ... Cam 40 de euro. Trafu: 123.... Ce, e chiar scump!?! Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Daca tie 320 de euro (2 tuburi D3A si doua trafuri Lundahl) nu ti se pare scump, ferice de tine. Nu cred ca sunt multi pe acest forum care isi pot permite un asemenea buget. Link spre comentariu
mila Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 (editat) Acum 45 minute, merck a spus: Daca tie 320 de euro (2 tuburi D3A si doua trafuri Lundahl) nu ti se pare scump, ferice de tine. Nu cred ca sunt multi pe acest forum care isi pot permite un asemenea buget. Vezi amplificatorul de casti facut de D-l Lazaroiu cu 6N1P cred ca e cea mai buna schema din Romania si relativ ieftina comparativ cu ce se propune pana acum. Editat Noiembrie 6, 2020 de mila Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 (editat) Acum 10 minute, merck a spus: Daca tie 320 de euro (2 tuburi D3A si doua trafuri Lundahl) nu ti se pare scump, ferice de tine. Nu cred ca sunt multi pe acest forum care isi pot permite un asemenea buget. Am bagat 1200 într-un 2a3 comparativ chiar e ieftin. (nimic excentric) Nu bagi bani nu ai calitate. Editat Noiembrie 6, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
xdanx Postat Noiembrie 6, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 As vrea argumente de ce alta schema e mai buna ca cea din primul post, dar nu prin prisma banilor. Link spre comentariu
Haralambie Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 OS-CON pentru alimentarea filamentului Bling bling inutil Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 (editat) Fara traf iesire : https://headwizememorial.wordpress.com/2018/03/20/a-low-voltage-class-a-tube-headphone-amplifier/ Editat Noiembrie 6, 2020 de Усилитель Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 1 hour ago, mila said: Vezi amplificatorul de casti facut de D-l Lazaroiu cu 6N1P cred ca e cea mai buna schema din Romania si relativ ieftina comparativ cu ce se propune pana acum. Aici discutam despre schema pusa de cel care a deschis topicul. S-a cerut o parere despre aceasta schema si eu personal i-am zis ca desi se indoieste ca ar fi prea frumos sa fie adevarat, ca este adevarat 100%. Link spre comentariu
xdanx Postat Noiembrie 6, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Daca este schema mai buna decat cea din topic din anumite considerente si este clasa A cu traf de iesire, cu mare placere vreau sa le postati. Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 1 hour ago, Haralambie said: OS-CON pentru alimentarea filamentului Bling bling inutil Unde vezi tu OS-CON la alimentarea filamentului? Condensatorul ala este in catod. Ai negativare automata prin 110 ohmi care este by-pass-at de condensatorul de 470uF. Deci prin acel condesator trece semnal. Omul pare ca ar fi testat si alte marci Quote On cathode the by-pass are good Sanyo OS-CON capacitors considered better than old ELNA Cerafine and Black Gate. Uite si schema mai detaliata (ca nu trebuie sa ma crezi pe cuvant ): Autorul mai spune: Quote A good capacitor must be connect on anodic voltage output, 100uF or 220uF Blackgate or Jensen electr. or ELNA Cerafine. Link spre comentariu
Haralambie Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Asa este, am vazut 6.3V n-am gandit mai departe, cert e ca nici nu m-am uitat atent. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 1 oră în urmă, Haralambie a spus: OS-CON pentru alimentarea filamentului Bling bling inutil Intelege cineva ce a dorit sa spuna acest user ? Cred ca confunda alimentarea filamentului cu decuplarea catodului cu acest tip de condensator electrolitic modern Link spre comentariu
merck Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 (editat) 10 minutes ago, Haralambie said: Asa este, am vazut 6.3V n-am gandit mai departe, cert e ca nici nu m-am uitat atent. Pai daca tot timpul numai cu DHT ( Directly Heated Triode )in cap, nu mai aveti ochi si pentru restul de tuburi . DHT-urile (300B, GM70, etc.) sunt miezul din fanta, nu? Editat Noiembrie 6, 2020 de merck Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum