bobo Postat Noiembrie 5, 2020 Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 Caut schema acestui gard romanesc. Este o schema simpla direct din 12v cu bt151-500r si un bd243. Are cond mare de 16micro si bobina de inductie mare gen auto. Multumesc. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 5, 2020 Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 Daca vrei s-o repari ridica singur schema.Vezi ca e un topic dedicat pe elforum cu foarte multe scheme.Poti sa te documentezi de acolo.Cauta simplu "gard electric elforum". Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 5, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 Am 2 rez prajite. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 5, 2020 Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 Pune o poză cu cablajul ăla că sunt multe feluri de electrificatoare.. Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 6, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Rog adminul daca vede acest subiect sa mi dea voie sa urc cateva poze cu aparatul in cauza. Intre timp am gasit infasurarea primara cu rez foarte mare(2M2),practic este intrerupta. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Dacă erai începător mai aveai o scuză....poţi pune poze pe un site extern, apoi copiezi adresa pozei aici.De exemplu încarcă pozele aici:https://imgur.com/upload Dai click dreapta pe poza urcată acolo şi alegi ,,Copy image,, apoi ,,Paste,, aici... Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 6, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 Parca citisem ca cine vrea mai mult spatiu sa urce poze i se va da. Nu mai stiu cine si unde dar asta am retinut. Topic inchis. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 6, 2020 Partajează Postat Noiembrie 6, 2020 (editat) Era vorba în principal de useri care au o contribuţie deosebită în privinţa documentaţiei care ar risca să se piardă dacă ar fi încărcată pe site-uri externe. Orice poză ce depăşeşte 1Mb poate fi comprimată foarte simplu, deschizând-o cu Paint şi apoi salvând o copie la definiţie redusă....şi se poate încadra în limita acceptată pe Elforum. Iniţial ai găsit două rezistenţe prăjite, apoi secundarul întrerupt...la sfârşit, te-ai supărat pe forum că nu ai spaţiu de pus poze.No comment... Editat Noiembrie 6, 2020 de validae Link spre comentariu
Postări Recomandate