Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema pastor( gard)electric DL4000

bobo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobo

4

• validae

3

• BRANCA

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca vrei s-o repari ridica singur schema.Vezi ca e un topic dedicat pe elforum cu foarte multe scheme.Poti sa te documentezi de acolo.Cauta simplu "gard electric elforum".

Link spre comentariu

Rog adminul daca vede acest subiect sa mi dea voie sa urc cateva poze cu aparatul in cauza.

Intre timp am gasit infasurarea primara cu rez foarte mare(2M2),practic este intrerupta.

Link spre comentariu

Era vorba în principal de useri care au o contribuţie deosebită în privinţa documentaţiei care ar risca să se piardă dacă ar fi încărcată pe site-uri externe.

Orice poză ce depăşeşte 1Mb poate fi comprimată foarte simplu, deschizând-o cu Paint şi apoi salvând o copie la definiţie redusă....şi se poate încadra în limita acceptată pe Elforum.

Iniţial ai găsit două rezistenţe prăjite, apoi secundarul întrerupt...la sfârşit, te-ai supărat pe forum că nu ai spaţiu de pus poze.No comment...

Editat de validae
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări