dem3ntor Postat Noiembrie 5, 2020 Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 (editat) Salut! Am un adaptor bluetooth cu mufa 30pin, pentru boxa docking. Cand cresc volumul boxei peste 30-40% se aude un zgomot enervand de fond. Am citit pe forum ca problema ar fi alimentarea adaptorului. Am alimentat adaptorul de alta sursa, chiar si de la baterie, acelasi zgomot. IC-ul este AS19AP1S214. Mai pot incerca sa fac ceva pentru a scapa de acest zgomot? Editat Noiembrie 5, 2020 de dem3ntor adaugare attach Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 29, 2020 Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 Nu cred ca rezolvi nimic, integratu ala e de slaba calitate facut de chinezi. Le gasesti in boxe ieftine de facut zgomot. Incearca ceva pe baza de cipuri de la Qualcomm. Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 29, 2020 Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 Dacă zgomotul e prezent şi pe baterie, ce crezi că poţi face ? Schimbă aparatul... Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 29, 2020 Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 Am intalnit genul asta de problema si cauza a fost prezenta unei componente DC variabile pe iesirea DAC-ului. Se manifesta cu un zgomot similar "curge apa". Am pus un filtru de mod comun si s-a rezolvat. Insa, asa cum zic colegii, nu prea merita efortul. Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 29, 2020 Partajează Postat Noiembrie 29, 2020 Mai de mult, de curiozitate am luat modulul asta facut cu CSR8675. Cand conectez telefonul se activeaza automat codecul aptX HD, se aude nesperat de bine. Ma gandesc sa incerc si o varianta cu DAC ES9018 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum