validae Postat Noiembrie 5, 2020 Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 Cumpăr 4 bucăţi tranzistori D45H8 preferabil în capsulă smd SOT223 sau chiar şi TO220. Dacă vânzătorul e din zona oraşului Craiova mă pot deplasa personal pentru a-i ridica.Vă rog să folosiţi mesageria pentru amănunte... Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Noiembrie 5, 2020 Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 Adelaida,cam scumpi ei dar sunt din Craiova. Doar TO220 Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 5, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 Păi de aia caut smd, ei sunt pentru un invertor de sudură şi e cam mic spaţiul de lipire pentru TO220, aia ar fi ultima opţiune.Am căutat şi pe plăci să recuperez, dar nu am găsit.Ar fi buni şi recuperaţi eventual... Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Noiembrie 5, 2020 Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 Totusi SOT223 la caracteristicile astea parca nu prea cred. SOT223 vad ca e NZT45H8 Insa la puterea disipata difera: D45H8 60W NZT45H8 1.5W Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 8, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Caut în continuare, accept şi recuperaţi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum