sciurca Postat Noiembrie 5, 2020 Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 (editat) Cumpar termostat frigider No Frost Bosch KSU3320IE/08, cod din schema explodata 26 6580, atasat gasiti schema explodata. Astept oferte in privat. ExplodedView.pdf Editat Noiembrie 5, 2020 de sciurca Greseala scriere Link spre comentariu
sciurca Postat Noiembrie 8, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Eventual poate cineva stie sa il repare pe al meu. Eu am incercat, dar nu reactioneaza la setarea temperaturii. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 8, 2020 Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Sciurca.Demonteaza obiectul si incearca sa-i cureti contactele.Daca nu ma insel e un termostat mecanic nu-i asa?Esti sigur ca termostatul e de vina si nu altceva? Altfel apeleaza la un frigotehnist.Si pune-ti locatia de domiciliu,poate ai un forumist pe langa tine. Un termostat nou,fara manopera,sare de 100 lei usor. Link spre comentariu
sciurca Postat Noiembrie 8, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Nu gasesc unde pot modifica locatia. E Timisoara. Da, e mecanic, l-am desfacut, l-am uns. Temperatura ramane tot timpul la 2 grade in frigider si in partea superioara ingheata alimentele. Din cate imi dau seama, la setarea termostatului, in functie de temperatura, inchide si deschide clapeta de aer...dar ea nu se misca deloc. Tot termostatul e independent de restul aparatului. Daca as gasi de vanzare as cumpara cu tot dragul. Link spre comentariu
BRANCA Postat Noiembrie 8, 2020 Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Seamana cu asta? https://www.adepem.com/dpm064969/thermostat-pdc217e-30 Link spre comentariu
sciurca Postat Noiembrie 8, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Da, e identic. Link spre comentariu
NICA Postat Noiembrie 8, 2020 Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 In Calea Aradului , in spatele Liceului Agricol ,pe langa OMV exista intr-o curte o cladire mica in care este un magazin care vinde sau aduce chestii frigorifice. Link spre comentariu
sciurca Postat Noiembrie 8, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2020 Puteti sa imi dati in privat numele sau un nr. de telefon, va rog? Link spre comentariu
NICA Postat Noiembrie 9, 2020 Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Nu cred ca au nume,e un fel de garaj acolo. De telefon nu am cunostinta. Cand am avut nevoie m-am dus acolo si am rezolvat. Link spre comentariu
sciurca Postat Noiembrie 9, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2020 Multumesc, o sa trec pe la dansii. Link spre comentariu
Postări Recomandate