florinmarinoiu Postat Noiembrie 5, 2020 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 (editat) Caloriferul are 11 elementi si doar o singura rezistenta.Este destul de mare,spatiul mic si ma cam impiedic de el. Nu se pune problema sa achizitionez altceva,doar eram curios de comportarea panourilor radiante.In weekend o sa aflu mai multe despre ele. Prietenii mei mai au doua panouri care nu sunt montate.O sa ii rog sa imi dea unu,sa fac o proba. Mi se pare mult mai ok sa il prind pe tavan din cauza spatiului foarte mic pe care il am. Acum 2 minute, florinmarinoiu a spus: Editat Noiembrie 5, 2020 de florinmarinoiu Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 5, 2020 Partajează Postat Noiembrie 5, 2020 Cu el pe tavan te incalzeste bine si o sa ai o senzatie placuta DAR trebuie sa fie alimentat permanent. Cind pleci (noaptea de exemplu) il opresti pt ca nu ajuta prea mult neincalzind camera decit superficial. Noaptea ai putea sa lasi caloriferul cu termostatul dat incet sa nu fie ger cind ajungi dimineata acolo. Link spre comentariu
raidaru Postat Noiembrie 26, 2020 Partajează Postat Noiembrie 26, 2020 Dar un convector electric cam unde s-ar situa in aceasta ecuatie ca si randament? Cat despre panourile radiante, nu stiu ce sa zic....cat este de concava dispersia radiatilor si ce raza de actiune are? Eu mai departe de 2 metri de un panou radiant nu prea am mai simtit nimic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum